Kłopoty z zalogowaniem na forum
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Kłopoty z zalogowaniem na forum
Coś się dzieje złego ? Przy próbie zalogowania przenosi mnie jakby do panelu admina i otzrymuję taki komunikat:
You have damaged: config.php file !
• File must begin with: <?php and finish with ?> with any other chars (spaces, tabs or new line) before <?php and after ?>
• You must correct the file !
• Remember it is not mistake, if your text editor can not see this space, tab or new line, use other editor with operating multi (CR/LF) format or create new file with clean content.
• Forum will not work correctly with damaged config.php file.
Po powrocie okazuje się, że jestem zalogowany i mogę przeglądać forum. Sytuacja powtarza się przy wylogowywaniu. Pzdr.
You have damaged: config.php file !
• File must begin with: <?php and finish with ?> with any other chars (spaces, tabs or new line) before <?php and after ?>
• You must correct the file !
• Remember it is not mistake, if your text editor can not see this space, tab or new line, use other editor with operating multi (CR/LF) format or create new file with clean content.
• Forum will not work correctly with damaged config.php file.
Po powrocie okazuje się, że jestem zalogowany i mogę przeglądać forum. Sytuacja powtarza się przy wylogowywaniu. Pzdr.
Fan Pentax'a.
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
jest OK. dzięki!
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
- figureliusz
- -#
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
W związku z pracami na serwerze dostep do Korexu przez kolejne 24h moze byc utrudniony :)
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
- technik219
- -#
- technik219
- -#