I ja też nie posiadam, chętnie bym się też pozbył komputera ale bez internetu niestety ciężko już żyć.vidman pisze:Ja też nie ...
"Wciąż używam filmu"
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
To ja też się dopiszę. Że nie mam, znaczy.sławoj pisze:Ja nie mam telewizoravidman pisze:Ja też nieheh,a myślałem że tylko ja jestem taki dziwny.Coil pisze:I ja też nie posiadam
A jaki głupie są reklamy radiowe, to że hej. Tak a propos, na Słowacji mają takie same reklamy jak u nas (niektórych produktów) tylko ze słowackim podkładem, ciekawe wrażenie.cytując kazia s.:"reklamowy syfilis między rzeczy te"
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez rbit9n, łącznie zmieniany 2 razy.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Nie widzę najmniejszego powodu aby była jakakolwiek zależność. Mam kilka telewizorów z osprzętem, lubię filmy a moja żona ma wręcz fioła na tym punkcie i sprowadza je czasem z dziwnych miejsc. W związku z tym że lubie obraz, kolor i dżwięk dobrej jakości mam też zawsze dobry sprzęt i nie widzę w tym nic złego. Mieszkam przez część roku tak że nie mogę porządnie stacji radiowej odebrać i telewizja przez satelitę jest niejako jedynym żródłem informacji (no oczywiście istnieje jeszcze internet i radio satelitarne).zieloo pisze:Chyba faktycznie jest jakaś zależność
Wiem, gdybym widział post jakiegoś ortodoksa to nie odpowiadałbym.zieloo pisze:O zależności pisałem pół żartem - pół serio,
Prawdę mówiąc nigdy się nie zastanawiałem nad tym. Myślę że zależy to od źródła, jak DVD zawiera film cz-b to pokazuje jako cz-b, a jak płyta zawiera film kolorowy to pokazuje na kolorowo. Tak że ani jedno ani drugie, chyba to są po prostu jakieś kameleony.zieloo pisze:Kolorowych, czy cz-b?
Od tego jest dział Hyde park.Chyba trochę zeszliśmy z tematu?
Z polską telewizją jest taki problem, że wszystkie ciekawe audycje i filmy, albo nadaje po północy, albo bardzo późno po północy, albo jak jestem w pracy. Jeśli chciałbym nadrobić wszystkie zaległości i nagrać interesujące mnie audycje, musiałbym wziąć miesięczny urlop. Dlatego widzę tu wyższość radia, przynajmniej można słuchać w pracy.
Swoją drogą, ciekawe czy maniacy VHS mają koszulki z kasetą VHS.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Ano fakt - to jest powód do posiadania telewizorni. Ja już się do komputera przyzwyczaiłem jeśli idzie o filmy, jasne że to jest wersja mocno mini ale sie ma to na co mnie stać, a rezygnacja z telewizji (troche w odróżnieniu od telewizora) to świadoma ucieczka przed złodziejem czasu i rozleniwiaczem, któremu pewnie bym się nie oparł. No i zamiast za aparat chwytałbym za pilota.... aaa fuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!georgio pisze:lubię filmy
I object to all this sex on the television. I mean! I keep falling off!
"the ribbon"
Copyright © 2007 Peter Robinson, http://www.monopix.co.uk/index.shtml
"the ribbon"
Nie widziabyś żadnego problemu z polską TV gdybyś miał na co dzień amerykańską lub kanadyjską.rbit9n pisze:Z polską telewizją jest taki problem, że wszystkie ciekawe audycje i filmy, albo nadaje po północy, albo bardzo późno po północy, albo jak jestem w pracy.
Mam obydwie powyższe w ilości dziesiątków kanałoów, jak i polską przez satelitę tak więc mogę porównać, choć zdaję sobie sprawę że są polskie stacje do których nie mam dostepu i jeżeli wzorują się na tutejszej TV to jak najbardziej rozumiem frustrację.
Co do programów po północy - nagrywanie ma sens, o ile znajdzie się czas by to obejrzeć. Niedawno TVP Kultura prezentowała bardzo szeroką panoramę czeskiego kina (nie tylko komedie) - większość nagrałem, ale obejrzałem może dwa... Nagrywam też dokumenty.
BTW ja niestety muszę mieć w domu telewizor, bo przydaje mi się w pracy...
Pozdrawiam!
BTW ja niestety muszę mieć w domu telewizor, bo przydaje mi się w pracy...
Pozdrawiam!
No właśnie, gorzej w przypadku osób, które pracują na zegar 10 godzin dziennie, nie maja długich weekendów i nie dostają urlopu dłuższego niż 2 tygodnie. Ale nie ma co narzekać lekarze mają gorzej. W ogóle ciekawe rzeczy się dzieją w Polsce, jak już jesteśmy przy filmach. W 2006 roku został zrealizowany film na podstawie opowiadania Dicka "Przez ciemne zwierciadło". Jak się okazało, u nas nie był wyświetlany w kinach, tylko od razu został wydany na DVD, widać dystrybutor stwierdził, że i tak nikt nie pójdzie na ten film do kina.
vidman a ten papier to jaki? Bo jeśli na tym zdjęciu jesteś Ty, to zadaję sobie pytanie, jak na czarnej koszulce udało Ci się zrobić wyprasowankę z białym tłem. A pamiętacie, kiedyś sprzedawali takie aplikacje w sklepach, ja miałem min. z Winnetou.
vidman a ten papier to jaki? Bo jeśli na tym zdjęciu jesteś Ty, to zadaję sobie pytanie, jak na czarnej koszulce udało Ci się zrobić wyprasowankę z białym tłem. A pamiętacie, kiedyś sprzedawali takie aplikacje w sklepach, ja miałem min. z Winnetou.
Tak to ja.
Sa specjalne folie na czarne tkaniny, białe i kryjące - znalazłem na Allegro bo w sklepach w Zamościu mają tylko takie przezroczyste na białe tkaniny.
Sa specjalne folie na czarne tkaniny, białe i kryjące - znalazłem na Allegro bo w sklepach w Zamościu mają tylko takie przezroczyste na białe tkaniny.
I object to all this sex on the television. I mean! I keep falling off!
"the ribbon"
"the ribbon"
No właśnie, tak się zastanawiałem, bo też widziałem tylko przeźroczyste. Dzięki za cynk, poszukam na aledrogo.