f2 czy korex?KEEK pisze:Naprawde. - Jesli chcecie rozmawiac o fotografii darujcie sobie to miejsce.
czy ktoś mógłby mnie polecić na f2??
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Tak z czystej ciekawości, można sobie poczytać te dyskusje jako gość (nie biorąc udziału w dyskusji i nie mając konta na f2)? Bo jestem ciekaw tych rozmówKEEK pisze:Znasz serwis w ktorym nie masz limitu dodawanych zdjec? Gdzie fotografie nie sa moderowane, gdzie mozesz napisac wszytsko co Ci slina na jezyk przyniesie i gdzie ogolny klimat przypomina z lekko absurdy monty pythonowskie? Naprawde. - Jesli chcecie rozmawiac o fotografii darujcie sobie to miejsce.

- slawekniedlich
- -#
Nie mogę się oprzeć podobnemu wrażeniu po wizycie tam, szczególnie ich "regulamin" wygląda mi na stworzony przez mocno zakompleksionych i silnie nadętych typów.
Po prostu mnie odrzuciła taka doza impertynencji.
Po prostu mnie odrzuciła taka doza impertynencji.
I object to all this sex on the television. I mean! I keep falling off!
"the ribbon"
Copyright © 2007 Peter Robinson, http://www.monopix.co.uk/index.shtml
"the ribbon"
Copyright © 2007 Peter Robinson, http://www.monopix.co.uk/index.shtml
Do cholery. Jak mozna oceniac cos, czego sie nie zna? Rozumiem, ze ktos ma tam konto od trzech miesiacy, brylujel tam dzien w dzien i mu sie nie spodobalo.
Po czym oceniasz ten serwis? Po okladce? Przeciez nie masz pojecia co jest w srodku. Zarejestruj sie. Poznaj ludzi. - Albo Ci przypadnie do gustu albo zrezygnujesz. Jesli szukasz miejsca gdzie wrzucisz zdjecie i bedziesz warowal pod fota, czekajac na ahy i ochy - daruj sobie. Ale nie wypowiadaj sie o czyms czego nie widziales.
Po czym oceniasz ten serwis? Po okladce? Przeciez nie masz pojecia co jest w srodku. Zarejestruj sie. Poznaj ludzi. - Albo Ci przypadnie do gustu albo zrezygnujesz. Jesli szukasz miejsca gdzie wrzucisz zdjecie i bedziesz warowal pod fota, czekajac na ahy i ochy - daruj sobie. Ale nie wypowiadaj sie o czyms czego nie widziales.
--
HUMAN NATURE
HUMAN NATURE
Chyba wlasnie stamtad wrociles?p1ot3 pisze:forum onetu?KEEK pisze: ...
gdzie mozesz napisac wszytsko co Ci slina na jezyk przyniesie i gdzie ogolny klimat przypomina z lekko absurdy monty pythonowskie?
...
p.
--
HUMAN NATURE
HUMAN NATURE
Keek, wez gleboki oddech, jeszcze raz... ok
a teraz, zauwaz, ze nie odnioslem sie do f2 jako takiego, a jedynie zdan wycietych z Twojej wypowiedzi. (takie '...' oznaczaj wlasnie, ze ryginalny tekst jest wyciety i zamieszczony komentarz do niego sie nie odnosi.
f2 nie znam (i w tym momencie przeszla mi wszelka ochota na jego poznawani) i na jego temat sie nie wypowiadam.
p.
a teraz, zauwaz, ze nie odnioslem sie do f2 jako takiego, a jedynie zdan wycietych z Twojej wypowiedzi. (takie '...' oznaczaj wlasnie, ze ryginalny tekst jest wyciety i zamieszczony komentarz do niego sie nie odnosi.
f2 nie znam (i w tym momencie przeszla mi wszelka ochota na jego poznawani) i na jego temat sie nie wypowiadam.
p.
KEEK, najlepsza obrona to atak? Nieładnie.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
- slawekniedlich
- -#
- slawekniedlich
- -#
Racja, tu się zgadzam, ale przy okazji obsobaczył p1ot3 za ten s*****y onet (i o to mi chodziło). A kończąc dyskusję o przyłączaniu sie do f2, nikt tam nikogo pod pistoletem nie trzyma, a Konstytucja RP wyraźnie mówi o wolności zrzeszania (tyle, że tu f2 pozuje na korporację lub jakiś sąd kapturowy). Koniec.
Aż mnie to zaciekawiło..
Canon T70 + (28/2.8 50/1.8 135/3.5 soligor 300/4.5), Zenit E 79' (wersja olimpijska), Velbon Sherpa 450R
http://www.youtube.com/watch?v=94DeLrIU9Jw
http://www.youtube.com/watch?v=94DeLrIU9Jw