Czytałem że trzeba mieć osobę polecającą a wiem że parę osób z tego forum ma tez konta na f2.art.pl, i jak już pisałem czy ktoś mógłby mnie polecić naprawdę wstydu nie przyniosę:) chodzi mi bym wpisał osobę polecającą
Z góry dziękuję:)
Maciek
redman pisze:Czytałem że trzeba mieć osobę polecającą a wiem że parę osób z tego forum ma tez konta na f2.art.pl, i jak już pisałem czy ktoś mógłby mnie polecić naprawdę wstydu nie przyniosę:) chodzi mi bym wpisał osobę polecającą
Z góry dziękuję:)
Maciek
A nie probowales bez protekcji? To nie jest obowiazkowe w naszym kraju (:
Tylko badz cierpliwy. Odpowiedz, negatywna zreszta, dostalem po paru miesiacach. I za to ich lubie.
Nie, nazywa się masochizm. Kiedyś dawno dawno temu byłem na f2, wykopali mnie za pasywność - staroci wrzucać nie chciałem, nowości akurat były średnie. I nie brałem udziału w specyficznych tamtejszych gadkach... Ale fajne tam są zdjęcia czasem.
Znasz serwis w ktorym nie masz limitu dodawanych zdjec? Gdzie fotografie nie sa moderowane, gdzie mozesz napisac wszytsko co Ci slina na jezyk przyniesie i gdzie ogolny klimat przypomina z lekko absurdy monty pythonowskie? Naprawde. - Jesli chcecie rozmawiac o fotografii darujcie sobie to miejsce.