Pozostaje tylko lać w tubę...Takie problemy nie usprawiedliwiają robienia ludzi w trąbę. Jeśli zadzwoni się do pana Adamczyka z numeru, którego nie zna - odbierze. Moje dwa były spalone, a znajomy dodzwonił się tego samego dnia, kilka minut po moich próbach, bez najmniejszego problemu. Co więcej, znajomy uzyskał zapewnienie, że może wysyłać sprzęt do naprawy.
Fotomechanika Wiesław Adamczyk - co się dzieje?
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
- Minolciarz1979
- -#

-
Sawka Barywoy
- -#

-
Sawka Barywoy
- -#

Jak ma za dużo roboty to niech się określi, a nie ściemnia. Już miałem taki przypadek, że aparat był mi potrzebny na wakacje i sytuacja była bardzo podobna, jeszcze dwa tygodnie, jeszcze tydzień a tu przyszedł wyjazd i musiałem pożyczyć aparat.Sawka Barywoy pisze:Powiedział, że ma dużo sprzętu do roboty i nie wie za co się ma brać.
Moją pasją jest fotografia ślubna - uchwyć napiękniejsze momenty swojego życia w moim obiektywie.
Dokłądnie, u mnie było tak samo przez 3 miesiące, i 2x podnoszenie ceny;)arczi1989 pisze:Jak ma za dużo roboty to niech się określi, a nie ściemnia. Już miałem taki przypadek, że aparat był mi potrzebny na wakacje i sytuacja była bardzo podobna, jeszcze dwa tygodnie, jeszcze tydzień a tu przyszedł wyjazd i musiałem pożyczyć aparat.Sawka Barywoy pisze:Powiedział, że ma dużo sprzętu do roboty i nie wie za co się ma brać.
Co i ile kosztowalo?Rob pisze:Odebrałem aparat, wszystko w porządku. Mówił, że spędził nad nim dużo czasu, mam nadzieję, że to nie przeze mnie wszyscy musieli tak czekać
--
HUMAN NATURE
HUMAN NATURE
sprzęgło od naciągu szpuli podającej się rozsypało i kawałki powpadały w rożne części aparatu, dlatego się nie blokował wysuw itp. Dorobił nową część, z mocniejszego metalu i wyczyścił aparat z tych kawałków. Dodatkowo wymienił styki w spuści bo był ułamany, nastawił dalmierz i ogólnie przesmarował. [fade]550zł[/fade]KEEK pisze:Co i ile kosztowalo?Rob pisze:Odebrałem aparat, wszystko w porządku. Mówił, że spędził nad nim dużo czasu, mam nadzieję, że to nie przeze mnie wszyscy musieli tak czekać
Rob pisze: sprzęgło od naciągu szpuli podającej się rozsypało i kawałki powpadały w rożne części aparatu, dlatego się nie blokował wysuw itp. Dorobił nową część, z mocniejszego metalu i wyczyścił aparat z tych kawałków. Dodatkowo wymienił styki w spuści bo był ułamany, nastawił dalmierz i ogólnie przesmarował. [fade]550zł[/fade]
No to nie tak drogo za tak kompleksowa usluge :D
--
HUMAN NATURE
HUMAN NATURE
musisz być cierpliwy, Pan Adamczyk ma specyficzny sposób bycia polegający na kontakcie z jego strony dopiero jak uda mu się naprawić sprzęt :> fakt, jest to wkurzającebydz pisze:Ma ktoś jakis inny kontakt do Pana Adamczyka? odesłałem mu mój aparat w ramach gwarancji. Podobno naprawił jednak nie działał do konca, i znów 2 misiące cisza... krew mnie pomału zalewa.
-
KubaAdamczyk
- -#