Plustek ST64+ SilverFast - serial?

Statywy, światłomierze, skanery.. i wszystko czego jeszcze możemy używac

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

msierak
-#

Plustek ST64+ SilverFast - serial?

Post autor: msierak »

Zgubiłem płytkę instalacyjną silverfasta do mojego plusteka, czy wśród użytkowników jest jakiś jego posiadacz, który mógłby się serialem podzielić?

Swoją drogą dziwne, że niektóre skanery z dołączonym silverfastem są tańsze od samego programu (jak w moim przypadku) :-/
Awatar użytkownika
technik219
-#

Post autor: technik219 »

Będzie OT, za co przepraszam:
do mojego Plusteka ST 28 dostałem cały pakiet Corela 11(Graphic Suite). Zainstalowałem i okazało się, że to kombajn jak Photoshop! Nie mogłem sobie z nim za bardzo poradzić, zresztą do Benq dodali Elementy Photoshopa, które mi bardziej odpowiadały i tamtego nie używałem. Po jakimś czasie (ponad rok) padł mi system i trzeba było go przeinstalować, potem znowu płyta główna. Elementy zainstalowały się na nowym sprzęcie bez problemów, ale Corela już nie dało rady. Zamiast dawnej "11" instalowało się coś innego: niby Corel, ale bardzo uproszczony. Próbowałem na zupełnie innym komputerze i tak samo. Nie była to wersja terminowa, przynajmniej nie było to zaznaczone w instalatorze ani na opakowaniu. Nigdzie go nie rejestrowałem. Do dzisiaj nie wiem dlaczego nie mogę zainstalować tamtego programu. Nie ma po nim śladu. Zginął, przepadł jak sen.
m16
-#

OT ST28

Post autor: m16 »

Ja mam ST28 i mam Corela 8 oraz 9, jednego z nich dostałem ze skanerem. Obawiam się że faktycznie to był piękny sen o Corelu 11 z ST28.
Piwo śmierdzi i powoduje raka.
ODPOWIEDZ