Przekazywanka buciorowa
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
jak na razie nikt z Trójmiasta nie wyraził publicznie chęci przejęcia buciora, więc kto wiem, może akurat z początkiem czerwca bucior nadal będzie kisł u mnie w kanciapie.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
-
- -#
Słaby punkt całego przedsięwzięcia to chyba samo dostarczenie przesyłki.
Może jednak zastanowić się nad pocztą. Wtedy powinno ruszyć.
Jednak jazda, nawet sto kilometrów po buciora pewno niejednego zniechęca, a tak dojdzie tylko koszt przesyłki.
Bucior fajny jest, szkoda żeby tak długo siedział w Rzeszy i marniał.
Może jednak zastanowić się nad pocztą. Wtedy powinno ruszyć.
Jednak jazda, nawet sto kilometrów po buciora pewno niejednego zniechęca, a tak dojdzie tylko koszt przesyłki.
Bucior fajny jest, szkoda żeby tak długo siedział w Rzeszy i marniał.

- figureliusz
- -#
Tak tylko teraz czekasz prawie pół roku na zmianę właściciela buciora, a przecież nie o to chodzi.
Koszt takiej paczki to raczej bliżej 30 zł., ale sprawa jest uproszczona- nie trzeba nigdzie jechać.
Zdjęcie można zrobić sobie samemu, kto wie czy nie będzie nawet lepiej, bo więcej czasu na wymyślenie czegoś fajnego.
Najgorsze, że nie będzie przyjacielskich spotkań. Tylko, że teraz też ich nie ma, bo bucior siedzi i się nie rusza.
Przemyśl to, bo akcja jest fajna i szkoda żeby skończyła się w Rzeszy.
Koszt takiej paczki to raczej bliżej 30 zł., ale sprawa jest uproszczona- nie trzeba nigdzie jechać.
Zdjęcie można zrobić sobie samemu, kto wie czy nie będzie nawet lepiej, bo więcej czasu na wymyślenie czegoś fajnego.
Najgorsze, że nie będzie przyjacielskich spotkań. Tylko, że teraz też ich nie ma, bo bucior siedzi i się nie rusza.
Przemyśl to, bo akcja jest fajna i szkoda żeby skończyła się w Rzeszy.

To wiem. Można zawsze znaleźć jakiegoś samowyzwalacza.start nie posiada samowyzwalaczkiszoszon pisze:Zdjęcie można zrobić sobie samemu
pozostanie czekać na czyjąś wycieczkę w biesy

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez szoszon, łącznie zmieniany 1 raz.
- figureliusz
- -#
Masz rację. Tego się nie da obejść.
Szkoda tylko, że pozostaje nam czekać. Jakby się znalazł ktoś kto by przejął paczkę w Gdańsku i przetrzymał trochę, to mógłbym ją tam odebrać. Niestety w piątek nie dam rady.
Aha, ten na NF to nie ja, nie biorę za niego odpowiedzialności.
Szkoda tylko, że pozostaje nam czekać. Jakby się znalazł ktoś kto by przejął paczkę w Gdańsku i przetrzymał trochę, to mógłbym ją tam odebrać. Niestety w piątek nie dam rady.
Aha, ten na NF to nie ja, nie biorę za niego odpowiedzialności.

Ostatnio zmieniony 14 maja 2011, 12:59 przez szoszon, łącznie zmieniany 1 raz.
niestety Trójmiasto nadal gardzi przekazywanką.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
-
- -#
- matti_1989
- -#
- Kontakt:
1. Przekazujący robi Ci portrecik z Bucioremzieloo pisze: Mam nadzieję tylko, że dobrze rozumiem zasady. Dostaję butem, robię 3 zdjęcia (ja, Ktoś, but?) i szukam kolejnej osoby?
Pozdrawiam
2. Dostajesz Buciora
3. Robisz 3 zdjęcia (może być motyw z Buciorem - ja tak zrobiłem:))
4. Robisz zdjęcie z Buciorem następnej osobie
5. Przekazujesz Buciora
Dodatkowymi elementami są: wymiana filmu i dorzucenie 5 plnów na następne przesłanie rolki do Figureliusza.
Pozdrawiam kibicując
PiotrF