4x5 z motylkiem
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Rabijki. Wątku nie zaśmiecasz, traktuję całą dyskusję jak burzę mózgów. Być może w przyszłości pojawi się opcja większych formatów, czy zamówienień indywidualnych. Teraz główny cel to doprowadzenie do końca prac nad prototypem i rozpoczęcie produkcji egzemplarzy seryjnych. Mimo, że dużo już jest zrobione, całkiem sporo jeszcze jest przed nami. Jak dobrze pójdzie możemy do tematu 16x20, 18x24 czy nawet mamuta 20x24 wrócić.
Timor. Wpisuję Cię na listę kolejkową. Okazuje się, że opcja biało-czerwona spotkała się z dużą aprobatą...
Sweetek być może wkrótce będzie szansa pomacania go w Lublinie.
Timor. Wpisuję Cię na listę kolejkową. Okazuje się, że opcja biało-czerwona spotkała się z dużą aprobatą...
Sweetek być może wkrótce będzie szansa pomacania go w Lublinie.
Trzydziestosześciostrzałowy Contax RX / Piętnastostrzałowa Fujica GS645 / Dwunastostrzałowa Bronica SQ-B / Jednostrzałowy Motylek 45
www.stegierski.com
www.stegierski.com
Zasadniczo to ja jestem średniakowy. Wielki format zaczynam teraz. Obecnie posiadam widocznego na zdjęciu aparatu Wollenascka Optara 135/4,7 i poluję na jakiegoś Symmara, Fujinona lub Sironara w zakresie 180-240.
Trzydziestosześciostrzałowy Contax RX / Piętnastostrzałowa Fujica GS645 / Dwunastostrzałowa Bronica SQ-B / Jednostrzałowy Motylek 45
www.stegierski.com
www.stegierski.com
biorąc pod uwagę kolory prototypu ja proponuję nazwę ciconiaflex. ale tedy logo należałoby zmienić.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
ulv !
Jak juz jestes online to napisze tak ....
Wielkie gratulacje z powodu rozpoczecia wspanialego projektu i zarazem dokonczenia go ! To robi wrazenie, robi !!!
Jeszcze raz Gratulacje !!!
Jak juz jestes online to napisze tak ....
Wielkie gratulacje z powodu rozpoczecia wspanialego projektu i zarazem dokonczenia go ! To robi wrazenie, robi !!!
Jeszcze raz Gratulacje !!!
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2011, 20:45 przez Maciejka, łącznie zmieniany 1 raz.
Rabijki. Rozglądam się za Nikkorem, ale 300 to trochę za dużo, zbraknie mi wyciągu miecha. Mocno mam też na uwadze Fujinony, bo mam bardzo dobre doświadczenia z nimi w średnim.
Rbit9n. Motylek jest przypadkowy. Nie jest planowany na logo
Nazwa zaproponowana miodna. Co więcej wariant czerń i czerwień też do nazwy pasuje.
Maciejka. I to nie jest, mam nadzieję, jeszcze ostatnie słowo
Rbit9n. Motylek jest przypadkowy. Nie jest planowany na logo

Maciejka. I to nie jest, mam nadzieję, jeszcze ostatnie słowo

Ostatnio zmieniony 11 kwie 2011, 21:01 przez ulv, łącznie zmieniany 1 raz.
www.stegierski.com
www.stegierski.com
-
- -#
A czym to się ładuje ?roa pisze:ja mam polski 9cmx9cm, ;]
Obrazek

Inną możliwością jest Rollei Pan25, który jest również ukarany grzywną drobnoziarnisty powolny film prędkości.
CHoSSeN OnE, sadzę, że formatem 6x9. Można przekręcać tylną ściankę i mieć poziome lub pionowe fotki bez "przekręcania" aparatu. Tak myślę, ale może się mylę. Pzdr.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2011, 16:50 przez powalos, łącznie zmieniany 1 raz.
Fan Pentax'a.