Przekazywanka buciorowa
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- figureliusz
- -#
- figureliusz
- -#
Ogłaszam z radością, że pierwszy film dotarł, został wywołany, jest tam tylko jedna pusta klatka i jedna podwójna ekspozycja.\
www.dzikakaczka.pl/bucior
Zapraszam do zwiedzania, komentowania, śledzenia podróży buciora i umawiania się na kolejne przekazywanki!
F
www.dzikakaczka.pl/bucior
Zapraszam do zwiedzania, komentowania, śledzenia podróży buciora i umawiania się na kolejne przekazywanki!
F
skomentowałem, sfotografowałem i czekam na kolejnego śmiałka.
odwrotnie.
sfotografowałem, skomentowałem i czekam na kolejnego śmiałka.
odwrotnie
czekam na kolejnego śmiałka, skomentowałem i sfotografowałem.
no!
odwrotnie.
sfotografowałem, skomentowałem i czekam na kolejnego śmiałka.
odwrotnie
czekam na kolejnego śmiałka, skomentowałem i sfotografowałem.
no!
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
- figureliusz
- -#
sprecyzowanej trasy nie ma. kto się zgłosi, ten jest następny. na razie nikt się nie zgłosił na 99,9% choćby.maqsz pisze:A jak przebiega dalsza trasa Buciora?
a proces wygląda tak. ja się spotykam z następnym uczestnikiem, robię mu zdjęcie z buciorem, daję plecak i rozchodzimy się w wiadomych sobie kierunkach. następny uczestnik robi trzy zdjęcia (w tym jedno z buciorem) - ja te zdjęcia zrobiłem w jeden dzień, umawia się z kolejnym chętnym robi mu czwarte zdjęcie, przekazuje plecak, podają sobie w zgodzie ręce i rozchodzą się. kolejny - 3 zdjęcia plus czwarte ze spotkania i chyba mamy koniec filmu, który wysyła się do Artura, a plecak jedzie dalej... i tak w koło Macieju.
jakby co, możemy się spotkać w Tarnowie, to w połowie drogi między naszymi grodami. to jak? chyba że ktoś jeszcze jest chętny, pamiętam, że jeden kolega z Jasła coś przebąkiwał o przejęciu towaru nielegalnego.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
-
- -#
na razie poczekajmy, może coś z Maćkiem uradzimy. skoro ma być przekazanie z ręki do ręki, to musi być i basta.
- figureliusz
- -#