...kupiłem niedawno zestaw ciemniowy zawierający między innymi 2 koreksy. Od sprzedającego dowiedziałem się ,że to Jobo które używał do maszynki Jobo 2000. Szczerze mówiąc nigdy nie miałem koreksów Jobo w rękach, nie mają naklejek/nadruków jak te które widziałem w necie. O Jobo 2000 też nic w google nie znalazłem. Czy ktoś się orientuję czy to faktycznie są koreksy Jobo?
Zdjęcia pod linkiem:
http://img703.imageshack.us/gal.php?g=21495413.jpg
Co to jest?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Co to jest?
Ostatnio zmieniony 20 gru 2010, 01:17 przez ostrygad, łącznie zmieniany 1 raz.
To są troszkę starsze modele jobo (jak dla mnie jobo to najlepsze korexy), nowsze mają białe szpulki , potrzebujesz tylko zatyczki żeby spokojnie nimi przewracać
Ostatnio zmieniony 20 gru 2010, 08:04 przez kałboj61, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- -#
- Kontakt:
to jest Jobo serii 2500 a nie 2000
koreksy do wywolywania rotacyjnego
kapsli nie ma i do tych pokrywek nie ma w ogole bo to pokrywki ktore sa stosowane gdy koreks jest wpiety w procesor z liftem
szpule sa aktualne, przezroczyste byly wczesniej
mozesz przerobic dekle na normalne i dokupic kapsle ale tam wchodzi okrutna ilosc chemii - w ten maly 1,5 ltr zeby wywolac dwa maloobrazkowe filmy
koreksy do wywolywania rotacyjnego
kapsli nie ma i do tych pokrywek nie ma w ogole bo to pokrywki ktore sa stosowane gdy koreks jest wpiety w procesor z liftem
szpule sa aktualne, przezroczyste byly wczesniej
mozesz przerobic dekle na normalne i dokupic kapsle ale tam wchodzi okrutna ilosc chemii - w ten maly 1,5 ltr zeby wywolac dwa maloobrazkowe filmy