Witam i pozdrawiam.
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
witamy!
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
-
- -#
- Kontakt:
witamy!!!
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Po napisaniu 29 postów się przedstawię. Jestem filip, możecie mówić mi filip. Zajmuje się fotografią artystyczną, po jakimś czasie takowa w wymiarze cyfrowym nie tylko mi się znudziła, ale w zasadzie przestałem niemal wierzyć, że takie coś istnieje. Fotografuję Prakticą MTL 50, Nikonem F60, ewentualnie Zenitem ET. W przyszłości planuję zakup średniego i holgi, swojej ciemni jeszcze nie mam. Nie lubię zimy.
Czytam i polecam:
Krytyka fotograficzna
Krytyka fotograficzna
ja też korzystając z oazji :) sie przedstawię.
Mam na imię RAFAŁ jestem z Łodzi wiek 21L . pokompletowałem sprzęt...godzinami poczytałem i średnio raz na tydzień zajmują na dosyć długi czas łazienkę
nie jestem artystą ani zawodowym fotografem. i nie zamierzam być. Mam zamiar po prostu zapisywać czas i chcę to robić coraz lepiej:) a dlaczego analog?? bo w tym jest DIABELNA MAGIA
podsumowując :) narazie wiem mało ale chcę się uczyć. pozdrawiam
Mam na imię RAFAŁ jestem z Łodzi wiek 21L . pokompletowałem sprzęt...godzinami poczytałem i średnio raz na tydzień zajmują na dosyć długi czas łazienkę

nie jestem artystą ani zawodowym fotografem. i nie zamierzam być. Mam zamiar po prostu zapisywać czas i chcę to robić coraz lepiej:) a dlaczego analog?? bo w tym jest DIABELNA MAGIA

Nazwa tematu kusi, więc i ja dołączę się do młodych użytkowników forum i wyznaczę to miejsce na swój pierwszy odzew. Jak to przy wszystkich spotkaniach grupowych, tak i tutaj należy się przywitać i przedstawić. Zatem cześć i czołem, jestem Marcin lat 21 i to w sumie wszystko co mogę powiedzieć, zapewne zbyt wiele wiadomości ode mnie nie ujrzycie, więc nie frasujcie się tym. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że przy ogromie waszej wiedzy czuję się nikim, dlatego też pozostanę milczącą częścią tego forum, za pozwoleniem Wysokiej Rady oczywiście ;D Pozdrawiam i mam nadzieję wiele się od Was nauczyć 

Robię robię, pstrykam sobie Zenitem 11 i Minoltą Dynax 5, bawię się w wywoływanie przy pomocy krokusa 3, ale wszystko co posiadam w sensie mikstur wywoławczych zostało zakupione na bazie 'a bo ten pan w tym śmiesznym sklepie ze starociami powiedział, że to będzie dobre', a jak potem okazało się ten pan nie zna się raczej na tym, co robi :/ Ale robię coś i jest to dla mnie ogromna frajda :)
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- -#
- Kontakt: