Witam i pozdrawiam.

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

Awatar użytkownika
rbit9n
-# jr admin
Kontakt:

Post autor: rbit9n »

witamy!
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore

zemsta toxycznego fotomutanta flickr
darius_Er
-#

Post autor: darius_Er »

powitać !
ewelinanke
-#
Kontakt:

Post autor: ewelinanke »

Cześć wszystkim analogom, tu cyfrówka z kompleksem ciemni ;-) Zarejestrowałam się po przeczytaniu dyskusji o szkołach i studiach fotograficznych, która mi bardzo rozjaśniła obraz i dodała otuchy, za co Wam serdeczne dzięki! Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
rbit9n
-# jr admin
Kontakt:

Post autor: rbit9n »

witamy!!!
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore

zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Awatar użytkownika
efes
-#

Post autor: efes »

Po napisaniu 29 postów się przedstawię. Jestem filip, możecie mówić mi filip. Zajmuje się fotografią artystyczną, po jakimś czasie takowa w wymiarze cyfrowym nie tylko mi się znudziła, ale w zasadzie przestałem niemal wierzyć, że takie coś istnieje. Fotografuję Prakticą MTL 50, Nikonem F60, ewentualnie Zenitem ET. W przyszłości planuję zakup średniego i holgi, swojej ciemni jeszcze nie mam. Nie lubię zimy.
Czytam i polecam:
Krytyka fotograficzna
Awatar użytkownika
bobrzykos
-#

Post autor: bobrzykos »

ja też korzystając z oazji :) sie przedstawię.
Mam na imię RAFAŁ jestem z Łodzi wiek 21L . pokompletowałem sprzęt...godzinami poczytałem i średnio raz na tydzień zajmują na dosyć długi czas łazienkę :mrgreen:
nie jestem artystą ani zawodowym fotografem. i nie zamierzam być. Mam zamiar po prostu zapisywać czas i chcę to robić coraz lepiej:) a dlaczego analog?? bo w tym jest DIABELNA MAGIA :mrgreen: podsumowując :) narazie wiem mało ale chcę się uczyć. pozdrawiam
Saradok
-#

Post autor: Saradok »

Nazwa tematu kusi, więc i ja dołączę się do młodych użytkowników forum i wyznaczę to miejsce na swój pierwszy odzew. Jak to przy wszystkich spotkaniach grupowych, tak i tutaj należy się przywitać i przedstawić. Zatem cześć i czołem, jestem Marcin lat 21 i to w sumie wszystko co mogę powiedzieć, zapewne zbyt wiele wiadomości ode mnie nie ujrzycie, więc nie frasujcie się tym. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że przy ogromie waszej wiedzy czuję się nikim, dlatego też pozostanę milczącą częścią tego forum, za pozwoleniem Wysokiej Rady oczywiście ;D Pozdrawiam i mam nadzieję wiele się od Was nauczyć ;-)
Awatar użytkownika
Jerzy
-# jr admin
Kontakt:

Post autor: Jerzy »

Saradok pisze:przy ogromie waszej wiedzy czuję się nikim
Uff :) Sam zobaczysz, wiedza sama przyjdzie jak tylko zaczniesz cokolwiek robić.

Witamy!
I'm Winston Wolf. I solve problems.

http://foto.ujerzego.pl
Saradok
-#

Post autor: Saradok »

Robię robię, pstrykam sobie Zenitem 11 i Minoltą Dynax 5, bawię się w wywoływanie przy pomocy krokusa 3, ale wszystko co posiadam w sensie mikstur wywoławczych zostało zakupione na bazie 'a bo ten pan w tym śmiesznym sklepie ze starociami powiedział, że to będzie dobre', a jak potem okazało się ten pan nie zna się raczej na tym, co robi :/ Ale robię coś i jest to dla mnie ogromna frajda :)
pozdrawiam
ubeuszek
-#

Post autor: ubeuszek »

To i ja się przedstawię, skoro zacząłem posty pisać ;-) Cześć, jestem Mateusz, forum czytam od kiedy zabawiam się w ciemni :mrgreen:, od trochę jestem zarejestrowany, a od wczoraj postuję. Pozdrawiam ;-) Używam Pentaxa ME i SF7.
Awatar użytkownika
stachu
-#
Kontakt:

Post autor: stachu »

O, szukałem takiego wątku. Dzięki ubeuszek za znalezienie. ;) Na forum zaglądam już od jakiegoś czasu. Najczęściej w poszukiwaniu rozwiązań ciemniowych problemów. Do tej pory znajdywałem odpowiedzi, ale przyszła pora, że trzeba o coś zapytać, więc się zarejestrowałem. Witam :)
fotostopowicz
-#
Kontakt:

Post autor: fotostopowicz »

i ja równiez dołącze sie do przywitań i pozdrowień ;-)
Awatar użytkownika
matth
-#
Kontakt:

Post autor: matth »

Widzę, że doborowa ekipa się zebrała :-)
<Pozdrawiam>
M.
ODPOWIEDZ