Podpisuję się pod powyższym "oboma ręcami".technik219 pisze: ↑10 sty 2022, 21:38 Jak ogarniesz temat z wywoływaniem to zobaczysz co straciłeś oddając swoje negatywy w obce ręce.

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Podpisuję się pod powyższym "oboma ręcami".technik219 pisze: ↑10 sty 2022, 21:38 Jak ogarniesz temat z wywoływaniem to zobaczysz co straciłeś oddając swoje negatywy w obce ręce.
Gdyz tak jest. To po prostu zartobliwy zargon
W oparciu o własne doświadczenia mogę powyższe potwierdzić.technik219 pisze: ↑10 sty 2022, 21:23 Bardzo dobre wyniki otrzymuje się wywołując go w Rodinalu (lub klonach R-09) 1:50 lub 1:100.
To, niestety jest wołanie na puszczy.LD pisze: ↑10 sty 2022, 23:26 intersekt1992
To prawda, co piszesz... Na pewno wezmę się za wołanie samemu, chociaż zawsze dostawałem chociaż poprawne negatywy z labów, z których korzystałem.
Co ma wołanie do wywoływania ? Wołaniem to na pewno nic nie osiągniesz jak już to wywoływaniem.
A teraz czekam na lawinę niepotrzebnych postów że się czepiam.
No ale niedobrze jest wywoływać wilka z lasu.J.A. pisze: ↑11 sty 2022, 08:56To, niestety jest wołanie na puszczy.LD pisze: ↑10 sty 2022, 23:26 intersekt1992
To prawda, co piszesz... Na pewno wezmę się za wołanie samemu, chociaż zawsze dostawałem chociaż poprawne negatywy z labów, z których korzystałem.
Co ma wołanie do wywoływania ? Wołaniem to na pewno nic nie osiągniesz jak już to wywoływaniem.
A teraz czekam na lawinę niepotrzebnych postów że się czepiam.
ale dlaczego wywoływać? Nie lepiej wołać wilka z lasu?