Fajny film dzisiaj widziałem!
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Zbyszku, filmik fajny, ale opis podobnych metod znałem z dawnych lat, z książki "Triki w fotografii". Chyba tak to było, bo pamięć coraz krótsza.
Fan Pentax'a.
-
- -# mod
- Kontakt:
Zabawy tego typu cieszą. Ale wymagają wielkich pokładów cierpliwości. Kiedyś mnie naszło... Nawiasem, ostatnio spędziłem dłuższą chwilę nad fotkami Beksińskiego w Sanoku. Kawał, czasem niekonwencjonalnych, zabiegów edycyjnych...
Ogółem Lina jest mega zafascynowana analogiem, obecnie to jej praca.
Potrafi wywołać kilkadziesiat odbitek tego samego kadru, by uzyskać to co chce. Rozpoczęła także studia z chemii, by lepiej zrozumieć zachodzące procesy. Jej mąż jest managerem Adoxa :D
Może nie ma mocno artystycznych ujęć, ale technicznie jest bardzo mocna i skrupulatna.
Potrafi wywołać kilkadziesiat odbitek tego samego kadru, by uzyskać to co chce. Rozpoczęła także studia z chemii, by lepiej zrozumieć zachodzące procesy. Jej mąż jest managerem Adoxa :D
Może nie ma mocno artystycznych ujęć, ale technicznie jest bardzo mocna i skrupulatna.
- technik219
- -#
Dostała do przetestowania pierwszą partię Polywarmtona którego nie ma oficjalnie. Na papier i filmy.