Naprawa flexareta.
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Naprawa flexareta.
Mam do was moi drodzy takie pytanie: Jaka byłaby zdrowa cena za naprawę w serwisie flexareta 7 automat, zepsuty jest naciąg migawki. Proszę o odpowiedź.
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt:
Wyślij sprzęt do Bydgoszczy - serwis NAGOV.
Pan Tomasz Ci go sprawdzi i poda koszty naprawy. Jeżeli nie zgodzisz się na naprawę, bo np. koszty będą za wysokie to zapłacisz tylko za ekspertyzę 60 PLN oraz transport.
Korzystałem z serwisu u pana Tomasza już kilka razy - solidy człowiek. Sprzęt wraca w kosmicznie odmienionym stanie. Do uratowania są nawet beznadziejne przypadki. W tym tygodniu wraca mój PentaSix i wysyłam na przegląd Kiev'a 88CM MLU
Pan Tomasz Ci go sprawdzi i poda koszty naprawy. Jeżeli nie zgodzisz się na naprawę, bo np. koszty będą za wysokie to zapłacisz tylko za ekspertyzę 60 PLN oraz transport.
Korzystałem z serwisu u pana Tomasza już kilka razy - solidy człowiek. Sprzęt wraca w kosmicznie odmienionym stanie. Do uratowania są nawet beznadziejne przypadki. W tym tygodniu wraca mój PentaSix i wysyłam na przegląd Kiev'a 88CM MLU
Zasadniczo to ona słuszna jest... ta koncepcja...
A czy w Pentaconie wymieni lustro? Mam taki egzemplarz z korozją na krawędziach lustra. Niby bardzo nie przeszkadza, ale coś bym z tym zrobił.ModusOperandi pisze:Wyślij sprzęt do Bydgoszczy - serwis NAGOV.
Pan Tomasz Ci go sprawdzi i poda koszty naprawy.
Korzystałem z serwisu u pana Tomasza już kilka razy - solidy człowiek. Sprzęt wraca w kosmicznie odmienionym stanie. Do uratowania są nawet beznadziejne przypadki.
Mógłbyś mi podesłać PW z zakresem i kosztem prac dla Twojego Sixa? Oczywiście jeżeli to nie tajemnica.
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt:
-
- -#
Wysuszy, wysuszylukaszx95 pisze:Właśnie wysłałem aparat do serwisu nagov i tak mnię bardzo ciekawi czy mnię cena naprawy nie wysuszy.

Pan Nagov jest artystą a za dzieła sztuki się płaci

Kompletny przegląd Yaśki 124 wyniósł mnie 600pln czyli tyle ile zapłaciłem na ebay. Ale masz wybór zakresu napraw. Ja nie żałuję i zawsze do niego będę sprzęt wysyłał.