Zawitałem dziś w Foto-Oleksy w Krakowie na ul. Karmelickiej 15 celem zakupu Fotonalu. Na stronie tej firmy figuruje w cenie 13 pln. Dzwoniłem wcześniej czy faktycznie jest? Jest. W cenie jak na stronie? Tak. Nieprawda. Przy zakupie 16,50 pln.
Pytam panią jak to? Tak to. Wie pan nie mamy czasu aktualizować strony i takie inne ble...ble... ble. Koniec. Lata mi kalafiorem te 3,50 więcej, ale podejście gówniary do klienta (mam 55 lat) za...ste. Lina do strony:http://www.foto-oleksy.pl/?81,fotonal-% ... ersalny%29
Polecam inaczej tę firmę.
P.S.
Na stronie faktycznie tyle towaru, że nie ma kiedy załadować, znaczy aktualizować.
Fotonal w Krakowie
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
To nie histeria. Napisałem przecież, że lata mi te 3,5. Znajdą sie u nas tacy, którym jednak nie będzie to obojętne. Jak napisał Basil różnica to 23% ceny, która na stronie jest ceną brutto. Mało? Do tego arogancki stosunek sprzedawczyni do klienta.janykiel pisze:No klasa, klasa wpis. Jak byś miał 25 to by było OK? Fakt, powinno być na stronie aktualnie, ale taka histeria o 3,5 zł.?
Re: Fotonal w Krakowie
doskonale kolegę rozumiem. może to kwestia wieku, może coś innego. osobiście po podobnych doświadczeniach omijam takie sklepy z daleka i bywa, że kupuje nieco drożej, ale mam pewność, że jestem traktowany poważnie, a przesyłka gdy zachodzi taka potrzeba realizowana jest bez zwłoki.Minos pisze: P.S.
Na stronie faktycznie tyle towaru, że nie ma kiedy załadować, znaczy aktualizować.
pozdrawiam
- technik219
- -#
To, jak napisałeś, było histeryczne. Wyjechałeś z argumentem wieku, per "gówniara". To jest histeria.Minos pisze:Do tego arogancki stosunek sprzedawczyni do klienta.janykiel pisze:No klasa, klasa wpis. Jak byś miał 25 to by było OK? Fakt, powinno być na stronie aktualnie, ale taka histeria o 3,5 zł.?
Sorry, jesteś adwokatem firemki? Mam uczniów, kilku a nawet większość sytuowanych jak znaczna część społeczeństwa tego kraju. Płaca minimalna. Polecałem zakupy w tej firmie ze względu na umiarkowane ceny u Oleksego. Reszta patrz wyżej co napisałem.janykiel pisze:To, jak napisałeś, było histeryczne. Wyjechałeś z argumentem wieku, per "gówniara". To jest histeria.Minos pisze:Do tego arogancki stosunek sprzedawczyni do klienta.janykiel pisze:No klasa, klasa wpis. Jak byś miał 25 to by było OK? Fakt, powinno być na stronie aktualnie, ale taka histeria o 3,5 zł.?
Temat do zamknięcia.