Miałem Sen ( Fuji Professional GS645)
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
http://www.addicted2light.com/wp-conten ... -gs645.jpg
Chodzi mi o wersję z mieszkiem, czy może ktoś używa takiego cuda lub posiada,może jakaś opinia? Szczerze powiedziawszy nakręciłem się na niego:D;)
Chodzi mi o wersję z mieszkiem, czy może ktoś używa takiego cuda lub posiada,może jakaś opinia? Szczerze powiedziawszy nakręciłem się na niego:D;)
bez 1500 nie podchodź. poza tym mieszek to najsłabszy element na który należy uważać.
Wiem ile kosztuje;) i już wiem że raczej go będę z zagranic sprowadzać;), mieszek jak to w większości mieszkowców, najszybciej się zużywa, zresztą mieszek można przy odpowiedniej kąbinacji samemu sobie zdziergać;)
prócz tego maszyna ponoć zacna, ale format jakiś taki mało średnioformatowy ;) ostatecznie kupiłem gw 690 ;)
Ale GW 690 to na to trzeba mieć ciężarówkę do transportu;) już nie mówiąc o klatkożerności. Jest jeszcze Fuji GF 670 ale cena kosmos jak dla mnie;)
wiesz co? trzymając w jednej ręce pentaxa 67 z 75mm kolubryną a w drugiej GW 690 II nie byłbym taki pewien Twoich słów. Zdziwiłbyś się jaki stosunek wagi do formatu ma GW 6x9 :)
Obu nie miałem w ręce więc pewnie się mylę, za to kiedyś miałem Agfe Isolette i mieściła się do kieszeni a była formatu 6x6;)
jakoś tak się składa, że mech ma niewątpliwą przewagę :D
Poza tym nie wiem do jakiej kieszenie zmieściłby się ten aparat.... pomijając fakt, że 820 gr w kieszeni nawet bojówek ściągnie Ci te spodnie po 20 krokach :p
- figureliusz
- -#
zapinaj mocno pasek :) w bojówkach nosiłeś po 2 browary na kieszeń, więc nie dramatyzuj :)
znaczy ja nosiłem...
znaczy ja nosiłem...
browary są jednak bardziej życiu potrzebne :p
No Ba przecież na aparat do robienia zdjęć nie chciałbym wydać tyle pieniędzy;):P