Ciemnia w Białymstoku

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

red
-#

Ciemnia w Białymstoku

Post autor: red »

Witam Forumowiczów

Jakoże na razie jestem troszke zielony w temacie ( ostatnio pozbyłem się mojej cyfry na rzecz solidnego analoga i kupy rupieci do ciemni :) to może ktoś bardziej zorientowany z okolic Białegostoku powie mi czy jest u nas w miescie jakaś ciemnia gdzie można zajść popytać, ewentualnie zapisać się i poznać kogoś kto mi powie co i jak. Dzięki za info
lipalipski
-#
Kontakt:

Post autor: lipalipski »

red, ludziki z Kodaka na Suraakiej wołają ręcznie filmy. Ale czy pokażą? Zapytać warto.

Z tym, że wołanie to pikuś. Zabawa zaczyna się z powiększalnikiem, a tego chyba nie robią, bo skanują i drukują, jak cyfrę.

W sklepie z chemią przy św. Rocha jest człek dość kompetentny. Z nim może też warro ppgadać.
zdzichu
-#

Post autor: zdzichu »

jest ciemnia w mdku , sam tam korzystam , suraską i rocha mozesz sobie odpuscic , jak cos to daj znac na priv to powiem co i jak, pozdr
Awatar użytkownika
MacGregor
-#

Post autor: MacGregor »

Witam!
Kilka (z trzy) lata temu chodzilem do ciemni na Slonecznym Stoku przy ul. Witosa od strony Sikorskiego i Stromej. To bylo zorganizowane w piwnicy a raczej bylej pralni w bloku, jakos tak bylo wejscie chyba z tylu bloku z poziomu chodnika. Adresu dokladnego nie pamietam. Pamietam jak autem wjezdzalo sie od Witosa na parking to ten blok byl po prawej stronie.
POZDRAWIAM!
ODPOWIEDZ