Witam Forumowiczów
Jakoże na razie jestem troszke zielony w temacie ( ostatnio pozbyłem się mojej cyfry na rzecz solidnego analoga i kupy rupieci do ciemni :) to może ktoś bardziej zorientowany z okolic Białegostoku powie mi czy jest u nas w miescie jakaś ciemnia gdzie można zajść popytać, ewentualnie zapisać się i poznać kogoś kto mi powie co i jak. Dzięki za info
Ciemnia w Białymstoku
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
-
- -#
- Kontakt:
red, ludziki z Kodaka na Suraakiej wołają ręcznie filmy. Ale czy pokażą? Zapytać warto.
Z tym, że wołanie to pikuś. Zabawa zaczyna się z powiększalnikiem, a tego chyba nie robią, bo skanują i drukują, jak cyfrę.
W sklepie z chemią przy św. Rocha jest człek dość kompetentny. Z nim może też warro ppgadać.
Z tym, że wołanie to pikuś. Zabawa zaczyna się z powiększalnikiem, a tego chyba nie robią, bo skanują i drukują, jak cyfrę.
W sklepie z chemią przy św. Rocha jest człek dość kompetentny. Z nim może też warro ppgadać.
Witam!
Kilka (z trzy) lata temu chodzilem do ciemni na Slonecznym Stoku przy ul. Witosa od strony Sikorskiego i Stromej. To bylo zorganizowane w piwnicy a raczej bylej pralni w bloku, jakos tak bylo wejscie chyba z tylu bloku z poziomu chodnika. Adresu dokladnego nie pamietam. Pamietam jak autem wjezdzalo sie od Witosa na parking to ten blok byl po prawej stronie.
Kilka (z trzy) lata temu chodzilem do ciemni na Slonecznym Stoku przy ul. Witosa od strony Sikorskiego i Stromej. To bylo zorganizowane w piwnicy a raczej bylej pralni w bloku, jakos tak bylo wejscie chyba z tylu bloku z poziomu chodnika. Adresu dokladnego nie pamietam. Pamietam jak autem wjezdzalo sie od Witosa na parking to ten blok byl po prawej stronie.
POZDRAWIAM!