Koniec przerwy technicznej
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Cześć.Wiadomo coś komuś w temacie AT?Jest cień szansy na wskrzeszenie czy jednak zgon definitywny tym razem?
Nadzieja umiera ostatnia - identycznie jak na Mundialu

No tak.Czyli miało być pięknie,a wyszło jak zwykle.Dzięki.Pozdrawiam.
Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało ....
ps. właśnie zauważyłem, że już 10 lat "męczę" się na tym Forum ... Ależ ten czas leci ...
ps. właśnie zauważyłem, że już 10 lat "męczę" się na tym Forum ... Ależ ten czas leci ...
Nie lubię takich przerw technicznych. I nie mam tutaj tylko na myśli, że forum nie działa, ale generalnie. Np nie lubię przerw technicznych w bankach. Nie rozumiem, dlaczego w niektórych kontach bankowych przerwy techniczne są wykonywane przynajmniej raz w miesiącu, podczas gdy w innych bankach nie ma takiej potrzeby. Tzn potrzeba jest, ale robione jest to w taki sposób, że klient w zasadzie nie zdaje sobie z tego sprawy. Jest to dla mnie pewna zagadka.
Proponuję sprawdzić tutaj jeszcze - zobacz link.
Proponuję sprawdzić tutaj jeszcze - zobacz link.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2018, 10:03 przez atmor, łącznie zmieniany 1 raz.
To,że forum AT padło,nie dziwi mnie ani już nie denerwuje.Za to brak jakiejkolwiek wcześniejszej zapowiedzi o wyłączeniu ze strony administratora mnie wk... denerwuje.Fakt,zapłaciłem grosze za używanie strony,ale zapłaciłem.Minimum kultury obliguje do powiadomienia użytkowników o wyłączeniu.Skasowalbym co się da,gdybym wiedział choć kilka godzin wcześniej,a tak....Widać właściciel ma wszystkich w wielkim poważaniu,a to nie jest dobra wróżba na przyszłość.
-
- -# mod
- Kontakt:
Hej 4Rider,
widzę, że strasznie tęsknisz za AT. Udzielałem się kiedyś na tym portalu i mam mieszane uczucia. Z jednej strony dający swobodę wypowiedzi, z drugiej pełen hejtu. Z jednej strony możliwość pokazywania swoich prac, z drugiej prawie zero twórczej krytyki.
Z jednej strony szkoda, że jakoś go nie ma, z drugiej...
widzę, że strasznie tęsknisz za AT. Udzielałem się kiedyś na tym portalu i mam mieszane uczucia. Z jednej strony dający swobodę wypowiedzi, z drugiej pełen hejtu. Z jednej strony możliwość pokazywania swoich prac, z drugiej prawie zero twórczej krytyki.
O AT:
:(
:(
Ostatnio zmieniony 05 lis 2018, 21:30 przez 4Rider, łącznie zmieniany 1 raz.
zladygin pisze:Hej 4Rider,
Różnie było jak w życiu nie ma miejsc idealnych, są małe ojczyzny za którymi się zawsze tęskni choć czasami się z nich ucieka, bądź jest się wyrzucanym... byłem tam niemal 10 lat z prawie 3 letnią przerwą... zawsze tęskniłem, tęsknię i teraz i jak wiadomo nic nie zastąpi pierwotnej ojczyzny, no nie da się...
Pozdrawiam.
4Rider (kiedyś RagnarokIII zwany Trzecim)
...
Ostatnio zmieniony 05 lis 2018, 21:30 przez 4Rider, łącznie zmieniany 1 raz.