Witam!
Czy ktoś w Bydgoszczy wywołuje w procesie E6?
E6 Bydgoszcz?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
E6 Bydgoszcz?
|| Cezary Żemis <cezary.zemis@gmail.com>
|| http://cezaryzemis.name/
|| ph. +48 794 337 097 | +420 605 560 885
|| http://cezaryzemis.name/
|| ph. +48 794 337 097 | +420 605 560 885
- humberland
- -#
- panczekoladka
- -#
@Wielebny, A w Fotonie na ul. pięknej 13 u Foto-janal próbowałeś? Ja wywołałem ektara i jakiegoś 12 letniego kodaka, wydaje mi się, że jest ok, może poza zapakowaniem, ale pewnie można się dogadać w tej kwestii. Były to 135 i wywołuje od ręki na drugi dzień. Średniaka wywołuje też, ale rzadziej więc nie ma co liczyć na krótki termin. Co do E6 widzę że już ktoś sprawdzał, ale może coś w między czasie się zmieniło?
W fotopanorama też wywołują średniaka, ale mojego gratisowo naświetlili, więc raczej nie polecam.
W fotopanorama też wywołują średniaka, ale mojego gratisowo naświetlili, więc raczej nie polecam.
W fotonie na Pieknej wywoływałem jakieś 2 lata temu materiały BW + scan.
BW nie wiem w czym były wywołane ale dostałem negatywy różowe i zawinięte w roklę. Skany co najwyżej sie nadawały do publikacji jako rodzinne gównocyki na Fejsie- chodzi mi tutaj o jakość + dziwny crop.
Od tamtej pory unikam tego zakładu.
Z drugiej strony po tym jak mości Foton mi spe....lił negatywy to zacząłem sam wywoływać BW w domu.
BW nie wiem w czym były wywołane ale dostałem negatywy różowe i zawinięte w roklę. Skany co najwyżej sie nadawały do publikacji jako rodzinne gównocyki na Fejsie- chodzi mi tutaj o jakość + dziwny crop.
Od tamtej pory unikam tego zakładu.
Z drugiej strony po tym jak mości Foton mi spe....lił negatywy to zacząłem sam wywoływać BW w domu.
- panczekoladka
- -#
Ja skanowałem niedawno i potwierdzam, że skany warte są tyle ile za nie zapłaciłem. A kosztuje to wszystko grosze w porównaniu do innych labów :). Największym plusem na pewno jest cena wywołania, C41 wydaje mi się, że ciężko zepsuć, ale jeśli ktoś ma super ważny film, pewnie najlepiej dać choćby do J.A.
Pójdę jutro zapytam, czy może jednak E6 nie robią. Bo może zaczęli? Zrobiła się ostatnio moda na hipsterskie aparaty dlatego może popyt poruszył rynkiem i już robią :).
Pójdę jutro zapytam, czy może jednak E6 nie robią. Bo może zaczęli? Zrobiła się ostatnio moda na hipsterskie aparaty dlatego może popyt poruszył rynkiem i już robią :).