Cześć.
Orientujecie się może czy jest w Rzeszowie jakaś ciemnia publicznie dostępna (być może za drobną opłatą)?
Jeśli nie to czy ktoś może był by chętny założyć takową wraz ze mną? Chodzi mi głównie o podział kosztów, jako że sam nie bardzo mogę sobie pozwolić na wynajęcie jakiegoś sensownego pomieszczenia, a we dwójkę zawsze to taniej.
Ciemnia w Rzeszowie
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Tylko w zasadzie MDK... Za to jakość i stan sprzętu powodują, że to raczej męka niż praca...
Niestety jak nie masz 18- lat to tam się raczej nie wbijesz... Zostają prywatne jakieś, ale od kiedy nie mieszkam w Rzeszowie, to nie wiem czy jest ktoś kto robi takie rzeczy.
Możesz jeszcze do Galerii Nierzeczywistej uderzyć, mają tam powiększalnik i parę kuwet, więc może coś tam?
Niestety jak nie masz 18- lat to tam się raczej nie wbijesz... Zostają prywatne jakieś, ale od kiedy nie mieszkam w Rzeszowie, to nie wiem czy jest ktoś kto robi takie rzeczy.
Możesz jeszcze do Galerii Nierzeczywistej uderzyć, mają tam powiększalnik i parę kuwet, więc może coś tam?
od kiedy mam własną ściemnię przydomową, zupełnie nie wiem co się dzieje na mieście.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Żadna publiczna placówka, raczej Ci nie pozwoli wstawić do nich swojego sprzętu.
Zostaje Ci albo wynajęcie jakiegoś pomieszczenia, albo może z Galerią Nierzeczywistą spróbuj pogadać, mają sprzęt ale dość przechodzony, może będą zainteresowani wymianą za używanie ich pomieszczenia, jak wstąpisz do stowarzyszenia to problemu być może nie będzie?
Zostaje Ci albo wynajęcie jakiegoś pomieszczenia, albo może z Galerią Nierzeczywistą spróbuj pogadać, mają sprzęt ale dość przechodzony, może będą zainteresowani wymianą za używanie ich pomieszczenia, jak wstąpisz do stowarzyszenia to problemu być może nie będzie?