bawy2 pisze:że nikt tego do dziś nie zamazał, zamalował!!!
Na to trochę farby trzeba i rusztowanie i ludzi, a nie widziałem w Castoramie półki z darmową farbą, o cenie ludzi i rusztowań nie wspominam. W Gdańsku jest (ze cztery lata temu jeszcze była) na szczycie kamienicy, która objawia się wychodzącym z Długiego Targu, reklama Pewexu, starsi pamiętają co to było. Gdzieś mam zrobione zdjęcie.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
bawy2 pisze:że nikt tego do dziś nie zamazał, zamalował!!!
Na to trochę farby trzeba i rusztowanie i ludzi, a nie widziałem w Castoramie półki z darmową farbą, o cenie ludzi i rusztowań nie wspominam. W Gdańsku jest (ze cztery lata temu jeszcze była) na szczycie kamienicy, która objawia się wychodzącym z Długiego Targu, reklama Pewexu, starsi pamiętają co to było. Gdzieś mam zrobione zdjęcie.
W pewnym sensie jest to nostalgiczny widok przeszłości i nie chodzi mi o zdjęcie tylko o czasy, kiedy mieliśmy swoją produkcję materiałów fotograficznych. Wydźwięk słowa piękny nie tyczy się brzydkiego malowidła, lecz czegoś więcej, pewnej firmy i jej produktów, które są przeszłością. Na pewno to nie jest piękny element urbanistyczny, ale nie to miałem na myśli.