Witajcie!
Mam zaszczyt zaprosić szanowną brać forumową na organizowany przeze mnie plener w terminie 08.11.14, który odbędzie się na terenie woj lubelskiego.
W planie kilka ciekawych miejscówek i cały dzień wspólnego naświetlania.
Plan wycieczki będzie ustalany wspólnie, ale nie zabraknie w nim moich ulubionych miejscówek jak młyny, skansen, dolina wieprza, pojezierze łęczyńskie.
Na pewno wycieczka zacznie się bardzo rano bo dużo jest do zobaczenia..
Chciałbym tym samym zapoczątkować serię takich plenerów w waszych ulubionych miejscach.
Oczywiście liczę na dobrą frekwencję i zapraszam wszystkich!
Preferencje sprzętowe- analog w dowolnym formacie.
Chętnych proszę o wpisywanie sie na listę. Pzdr
"Zabierę Cię" czyli zróbmy sobie plener!
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Sorrki m6nj, ale tak to raczej nic nie zorganizujesz. Nawet się przez chwilę zastanawiałęm czy się nie wybrać - blisko mam ale:
na terenie woj lubelskiego.
miejsce okolice lublina
kilka ciekawych miejscówek
dużo jest do zobaczenia
dobrą frekwencję
Towarzystwo wyborne
Tak się prezentują podane przez Ciebie fakty - ciut mało tego jak na zORGANIZOWANY plener...
na terenie woj lubelskiego.
miejsce okolice lublina
kilka ciekawych miejscówek
dużo jest do zobaczenia
dobrą frekwencję
Towarzystwo wyborne
Tak się prezentują podane przez Ciebie fakty - ciut mało tego jak na zORGANIZOWANY plener...
Miejscówek nie podaje ponieważ tak jak napisałem jesli zbierze się sensowna grupa zainteresowanych plan ustalimy wspólnie tak, żeby każdy był zadowolony. Podawanie teraz godzin i miejsc wydaje mi się gorszym rozwiązaniem..
Godzina na pewno bardzo wczesna i na pewno w planie młyny wodne, które są wyborne w moich okolicach.
Zdjecie z przed 3 lat

Godzina na pewno bardzo wczesna i na pewno w planie młyny wodne, które są wyborne w moich okolicach.
Zdjecie z przed 3 lat

-
- -#
każdy może.
[ Dodano: Czw 06 Lis, 2014 ]
Panowie termin pleneru zbliża sie nieubłaganie
Kilka faktów:
Pogoda jest piękna ale w sobote ma lać, od niedzieli znowu ładnie...
Mi marna pogoda nie przeszkadza bo najważniejsza jest atmosfera
Ale czy dla Was tez?
No i czy prognoza się sprawdzi?
Punkt zero to lubelski plac zamkowy.
Dojechać tam łatwo a parking duży i w weekend darmowy.
Godzina zero to 06 rano.
Plan wycieczki to młyny w kiełczewicach a nastepnie kilkanascie km dalej okolice krzczonowa i rejon około biłgoraja, w drodze powrotnej zahaczymy o tereny czerniejowa, powrót pod zamek i jakaś miła knajpka.
Czym?
Nie ma sensu jechać oddzielnymi samochodami w zależności od liczby uczestników na miejscu rozlokujemy sie w 2-3 samochodach i podzielimy się kosztami podróży.
Czym 2?
Tylko analogi żadnych pixelotwórczych matryc.
Zapraszam!
Pytania i sugestie mile widziane!
Jeśli ktoś ma potrzebę i ochotę może przywieść negatywy lub odbitki dla porównania lub innych celów
Mój tel 518 215 783
[ Dodano: Czw 06 Lis, 2014 ]
Panowie termin pleneru zbliża sie nieubłaganie
Kilka faktów:
Pogoda jest piękna ale w sobote ma lać, od niedzieli znowu ładnie...
Mi marna pogoda nie przeszkadza bo najważniejsza jest atmosfera
Ale czy dla Was tez?
No i czy prognoza się sprawdzi?
Punkt zero to lubelski plac zamkowy.
Dojechać tam łatwo a parking duży i w weekend darmowy.
Godzina zero to 06 rano.
Plan wycieczki to młyny w kiełczewicach a nastepnie kilkanascie km dalej okolice krzczonowa i rejon około biłgoraja, w drodze powrotnej zahaczymy o tereny czerniejowa, powrót pod zamek i jakaś miła knajpka.
Czym?
Nie ma sensu jechać oddzielnymi samochodami w zależności od liczby uczestników na miejscu rozlokujemy sie w 2-3 samochodach i podzielimy się kosztami podróży.
Czym 2?
Tylko analogi żadnych pixelotwórczych matryc.
Zapraszam!
Pytania i sugestie mile widziane!
Jeśli ktoś ma potrzebę i ochotę może przywieść negatywy lub odbitki dla porównania lub innych celów
Mój tel 518 215 783