Tania lustrzanka
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Tania lustrzanka
Panowie chce kupić tania lustrzankę do zabawy w slajd od czasu do czasu jakiś negatyw czarno biały, wymagania to:
- Cena max 100zł bez szkła, no może 200 ale to ostateczność.
- Wymagany AF.
- Wielkość, ma być jak najmniejsza.
- Zasilanie max 4 Akumulatorki AA.
Nie trzyma mnie żaden system pozbyłem się obecnie wszystkich luster wraz ze szkłami. Nie planuje też niewiadomej ilości szkieł jasna pięćdziesiątka i może jakaś trzydziestka piątka.
- Cena max 100zł bez szkła, no może 200 ale to ostateczność.
- Wymagany AF.
- Wielkość, ma być jak najmniejsza.
- Zasilanie max 4 Akumulatorki AA.
Nie trzyma mnie żaden system pozbyłem się obecnie wszystkich luster wraz ze szkłami. Nie planuje też niewiadomej ilości szkieł jasna pięćdziesiątka i może jakaś trzydziestka piątka.
popatrz na alledrogo i wybierz sobie. skro nie trzyma cię system, równie dobrze możesz kupić canona, nikona, czy olympusa. jeżeli to ma być zabawa jakie to ma znaczenie. bylebyś trafił na sprawny technicznie egzemplarz. życzę miłych wrażeń. 
edyta. właśnie przeglądałem dział lustrzanek nikona, za 99 + przesyłka można kupić F80 w pudełku
fajnych czasów dożyliśmy 

edyta. właśnie przeglądałem dział lustrzanek nikona, za 99 + przesyłka można kupić F80 w pudełku

Wczoraj trochę przeglądałem Alledrogo i rzeczywiście bardzo tanie są Minolty
Edyta: 30.07.2014
Tak sobie wczoraj przejrzałem zapasy slajdów i negatywów w lodówce i stwierdziłem że mam sporo więcej średniaczka (Kiedyś bawiłem się sporo w fotografię otworkową) i teraz urodziła mi się nowa koncepcja jaką lustrzaneczke dwuobiektywową możecie polecić do zabawy w średni format. Powiedzmy że budżet jak wyżej.
Edyta: 30.07.2014
Tak sobie wczoraj przejrzałem zapasy slajdów i negatywów w lodówce i stwierdziłem że mam sporo więcej średniaczka (Kiedyś bawiłem się sporo w fotografię otworkową) i teraz urodziła mi się nowa koncepcja jaką lustrzaneczke dwuobiektywową możecie polecić do zabawy w średni format. Powiedzmy że budżet jak wyżej.
- technik219
- -#
- technik219
- -#
Oczywiście, że tak, ale...sokol07 pisze:A Lubitela czy Starta chyba raczej nie warto kupować - lepiej poodkładać trochę pieniędzy i zainwestować w coś o półkę lepszego.
Zakup aparatu do przerobienia lodówkowych zapasów to raczej nie jest inwestycjaInwestycja to nakład gospodarczy na tworzenie lub zwiększanie majątku trwałego. Inwestycja to wydatki przedsiębiorstw na dobra, które mogą być użyte do produkcji innych dóbr i usług. Jest to tzw. "efekt korzyści odroczonych w czasie".
Inwestycja to wyrzeczenie się obecnych, pewnych korzyści na rzecz niepewnych korzyści w przyszłości.

Lux mea lex
Flexaret? W komisie, z gwarancją (bodajże pół roku) są za 900-2400CZK, mój (prywatnie) kosztował 1000CZK i działa już parę lat.sokol07 pisze:średni format za 200zł...?
Raczej bez szans, chyba, że ktoś z forumowiczów chce się czegoś pozbyć z braku miejsca czy coś...
|| Cezary Żemis <cezary.zemis@gmail.com>
|| http://cezaryzemis.name/
|| ph. +48 794 337 097 | +420 605 560 885
|| http://cezaryzemis.name/
|| ph. +48 794 337 097 | +420 605 560 885
-
- -#
Patrzyłeś na http://? Mają tanio i dobrze. Sama kupowałam, jestem zadowolona z kilku aparacików:)
Ostatnio zmieniony 11 sie 2014, 14:53 przez homeopatia, łącznie zmieniany 1 raz.
---foto maniaczka---
nice try! jak mówią w Albionie. homeopatia, próbowałaś przeczytać ze zrozumieniem, czego szuka autor wątku?
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
- figureliusz
- -#