Miejscówki na zdjęcia okolicznościowe
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Miejscówki na zdjęcia okolicznościowe
Ciekawa jestem jakie macie fajne miejsca w okolicach Łodzi do robienia zdjęć okolicznościowych. Ja korzystałam głównie z ogrodu botanicznego, Arkadii i Arboretum w Rogowie http://www.zamiasto.com.pl/miejsce_zdje ... Rogow.html. Czasem jednak można trafić coś wyjątkowego jak łąkę makową za kościołem w Górce Pabianickiej. Swoją drogą niby mak zabroniony, a ksiądz sieje i co roku zbiera niezłą kasę 

chodzi o to?:
to mak polny, sam się sieje, bez udziału księdza. a jego skład chemiczny dalece odbiega od składu maku lekarskiego.
to mak polny, sam się sieje, bez udziału księdza. a jego skład chemiczny dalece odbiega od składu maku lekarskiego.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
tak o to :) dzięki za wyjaśnienie z tym makiem - myślałam, że ksiądz go sieje, może nawet tak słyszałam? nie wiem, w każdym razie to bujda, jak widaćrbit9n pisze:chodzi o to?:
Obrazek
[ Dodano: Pon 19 Maj, 2014 ]
Nie rozumiem?J.A. pisze:A to o ścieżkę zdrowia chodzi?thinca pisze:Ciekawa jestem jakie macie fajne miejsca w okolicach Łodzi do robienia zdjęć okolicznościowych.