Chciałbym się przywitać :)

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

Awatar użytkownika
suchar
-#
Posty: 63
Rejestracja: 15 wrz 2007, 10:29
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Chciałbym się przywitać :)

Post autor: suchar »

Witam!
Co prawda napisałem już post na tym forum, w dziale Bazar, ale oficjalnego przywitania jeszcze nie zrobiłem. Ponieważ nie znalazłem lepszego miejsca piszę tu. Mam 16 lat, od ponad półtora roku focę Olympusem E330. Od kilku miesięcy mam też Olka OM-20 z Zuiko 50/1.8 i fotografia analogowa wciąga mnie coraz bardziej. Szczególnie po plenerze, gdzie miałem okazję trochę działać w ciemni i robiłem fotki własnoręcznie zrobionym aparatem otworkowym. W planach mam jakąś namiastkę ciemni/namiot ciemniowy i wywoływanie negatywów.

To chyba tyle, tak mi się wydaję :)
Pozdrawiam, Suchar
Awatar użytkownika
vidman
-#
Posty: 244
Rejestracja: 28 lut 2007, 22:33
Lokalizacja: Zamość
Kontakt:

Post autor: vidman »

Witamy w naszym, nie da się ukryć, specyficznym klubie!
I object to all this sex on the television. I mean! I keep falling off!

"the ribbon"
Copyright © 2007 Peter Robinson, http://www.monopix.co.uk/index.shtml
MagisterJaro
-#
Posty: 1
Rejestracja: 18 kwie 2014, 14:54
Lokalizacja: gdansk

Post autor: MagisterJaro »

Witam również chciałbym się przywitac , jestem świeżak na tym forum ;p Może coś o sobie - jestem bezrobotny , po studiach ; ) aktualnie prowadzę bloga http://kulinariapizza.blog.interia.pl/ ponieważ kulinaria to moja pasja, głównie kuchnia włoska. Pozdrawiam serdecznie ; )
Awatar użytkownika
J.A.
-#
Posty: 10294
Rejestracja: 11 maja 2011, 15:02
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: J.A. »

A jakiś związek z fotografią to kuchnia włoska ma? Najlepiej jakby analogową fotografią.
Tylko nie pisz, że we włoskiej kuchni wywołujesz filmy ;-)
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
Awatar użytkownika
Henry
-#
Posty: 1083
Rejestracja: 24 sty 2008, 19:00
Lokalizacja: Olsztyn

Post autor: Henry »

Urządzenia sous vide można wykorzystać do stabilizacji temperatury odczynników. Tylko nie wiem czy akurat wykorzystują we włoskiej kuchni ;-)
Awatar użytkownika
nord
-#
Posty: 1587
Rejestracja: 04 mar 2009, 21:24
Lokalizacja: faceci są z marsa
Kontakt:

Post autor: nord »

witaj Jaro :-D
sweetek
-#
Posty: 481
Rejestracja: 08 kwie 2011, 21:45
Lokalizacja: lublin

Post autor: sweetek »

witam....
ODPOWIEDZ