Procesor Jobo CPP2

Powiększalniki, zegary, kuwety, oświetlenie w Waszej ciemni

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

maagja
-#

Procesor Jobo CPP2

Post autor: maagja »

Witam Wszystkich,
czy ktos z Was nie orientuje sie moze, gdzie moglabym w Polsce albo najwyzej za granica dostac czesci do procesora Jobo CPP2. Na allegro i na ebay'u niestety nie ma tego czego szukam i nie mam pomyslu gdzie moglabym jeszcze znalezc. Pekla mi gorna obudowa termostatu. A moze ktos z forum ma cos takiego do sprzedania.
Pozdrawiam
maagja
sweetek
-#

Post autor: sweetek »

jest firma Milso co ma części do jobo
Awatar użytkownika
J.A.
-#

Post autor: J.A. »

Tylko trzeba bardzo dokładnie określić co się chce. Kiedyś byłem ich niezłym klientem. Kupiłem zębatkę do CPA2. Zamówiłem tę zębatkę z katalogu. Wydawało się że to wystarczy. Niestety nie wystarczyło. Zębatka przyszła, ale z innym mocowaniem. Są dwa rodzaje, na stożek jak narzędzia skrawające typu wiertła, czy frezy i cylindryczne.
Poprosiłem o wymianę i kontakt się urwał. Przestałem być ich klientem.
maagja, a o jaką pokrywę termostatu chodzi? Bo mam wrażenie, że masz na myśli po prostu górną pokrywę całej części elektroniczno-mechanicznej.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
Awatar użytkownika
Linhof
-#

Re: Procesor Jobo CPP2

Post autor: Linhof »

maagja pisze:Witam Wszystkich,
czy ktos z Was nie orientuje sie moze, gdzie moglabym w Polsce albo najwyzej za granica dostac czesci do procesora Jobo CPP2. Na allegro i na ebay'u niestety nie ma tego czego szukam i nie mam pomyslu gdzie moglabym jeszcze znalezc. Pekla mi gorna obudowa termostatu. A moze ktos z forum ma cos takiego do sprzedania.
Pozdrawiam
maagja
Jest serwisant w Warszawie i ma sporo części. Był to kiedyś autoryzowany serwis JOBO. Krzysztof Gołębiowski ul. Postępu 19 02-676 Warszawa tel. 022 857 41 23
Technikardan + mała szklarnia
ODPOWIEDZ