nie no, to że jest to fabryka Hermana(ilforda), to ok. będziesz tam pracować? gratulacje. ale nie można wprost napisać? byłby co świętować, po co takie tajemnice?
Widzę że jesteście już hm... bardzo dorośli i nie rajcuja Was tak potencjalne sytuacja, że wjezdzacie do fabryki Ilforda i np możecie sobie z niego wywieźć bagażnik materiałów :) Nie wiem jakiego jeszcze przesłania doszukiwaliscie się w moim poście :) Pozdrawiam!
graphia pisze:Widzę że jesteście już hm... bardzo dorośli i nie rajcuja Was tak potencjalne sytuacja, że wjezdzacie do fabryki Ilforda i np możecie sobie z niego wywieźć bagażnik materiałów :) Nie wiem jakiego jeszcze przesłania doszukiwaliscie się w moim poście :) Pozdrawiam!
no bo jak chcieć mieć bagażnik filmów, to wystarczy sobie zamówić. do domu przywiozą. no chyba, ze autor wątku chciał wejść w posiadanie owego bagażnika filmów w inny sposób.. ej no to już jest przestępstwo.
Co tydzień mi przywożą taki bagażnik, no ileż można, już nawet sąsiedzi mają dość bo wciskałem im nadwyżki. A taki bagażnik papieru to waży, koleiny mi skubani zrobili na drodze...
Sami zobaczcie: https://www.google.com/maps/preview#!da ... !2e0&fid=5
:(