sesja ciążowa
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
sesja ciążowa
Hej, miał ktoś do czynienia z Panią fotograf Barańską? Tutaj jest jej strona: http://ewelinabaranska.pl Chciałabym zrobić sesję ciążową, więc zależy mi naprawdę dobrych zdjęciach. Nie chcę wydać kasy na marno. Wypowie się ktoś?
To forum, nie jest najlepszym miejscem na takie pytania. Mimo, że jest o tematyce fotograficznej.
Prezentacja jest na stronie, możesz się z nia umówić i zrobić sesję. Jeżeli nie spełni Twoich oczekiwań, po prostu jej nie zapłacisz. Warto to wcześniej zastrzec w umowie.
Ciąża to nie ślub i wesele, to mozna powtarzać dość długo, nie kończy się w ciągu 24h.
A jak chcesz się dopytać o samą panią fotograf, to szybciej i więcej dowiesz się na którymś z forum nie fotograficznym, a właśnie ciążowym. Lub na fejsie.
Mi się jej zdjęcia nie podobają, ale to nie ja jestem w ciąży i nie mnie mają się podobać.
Powodzenia w poszukiwaniach i wszystkiego dobrego Tobie, maluszkowi i tacie.
Prezentacja jest na stronie, możesz się z nia umówić i zrobić sesję. Jeżeli nie spełni Twoich oczekiwań, po prostu jej nie zapłacisz. Warto to wcześniej zastrzec w umowie.
Ciąża to nie ślub i wesele, to mozna powtarzać dość długo, nie kończy się w ciągu 24h.
A jak chcesz się dopytać o samą panią fotograf, to szybciej i więcej dowiesz się na którymś z forum nie fotograficznym, a właśnie ciążowym. Lub na fejsie.
Mi się jej zdjęcia nie podobają, ale to nie ja jestem w ciąży i nie mnie mają się podobać.

Powodzenia w poszukiwaniach i wszystkiego dobrego Tobie, maluszkowi i tacie.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
no właśnie, zależy czego się szuka. po tym co widać na stronie, to jest to sztampowa* fotografia, taka z stylu, co to szwagier może zrobić kulpaxem, nic specjalnego.
* jak to się mówi, oklepana jak pupa noworodka.
* jak to się mówi, oklepana jak pupa noworodka.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
annie leibovitz to ona nie jest [usunąłem, co było niepotrzebne - Jerzy]
ehh ta na siłę poprawność polityczna -nord
ale żarty na bok. faktycznie pomyliłaś portale, ale biorąc pod uwagę okoliczności, życzę ci aby zdjęcia wyszły naprawdę dobrze.
pozdrawiam.

ale żarty na bok. faktycznie pomyliłaś portale, ale biorąc pod uwagę okoliczności, życzę ci aby zdjęcia wyszły naprawdę dobrze.
pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2013, 15:47 przez nord, łącznie zmieniany 2 razy.
znowu ta reklama
już raz była usuwana ...
może ban by pomógł?
może ban by pomógł?
-
- -#
- Kontakt:
- mateuszbor
- -#