Tetenal spray
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- technik219
- -#
nie troskaj się o mnie.
swoją drogą, skoro tak się kategorycznie uparłeś przy tym 100% butanie, a jak się okazało, że nie masz racji, to co sądzić o Twoich innych wpisach?
swoją drogą, skoro tak się kategorycznie uparłeś przy tym 100% butanie, a jak się okazało, że nie masz racji, to co sądzić o Twoich innych wpisach?
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
-
- -#
- Kontakt:
Kurczę, rzeczywiście - na to nie wpadłem: powietrze, w którym nie ma powietrzamichalkruk pisze:Czyli to to samo co "sprężone powietrze" z carefoura za 9,99pln - to też jest propan-butan

że to do mnie? nie, ja nic nie sprawdzałem. wołałem film z Córką i ona mnie poprosiła, żebym jej przeczytał (akurat) etykietę protectanu, i wtedy wyszło szydło z worka.Jerzy pisze:Że pamiętam, iż "Pana Tadeusza" napisał Słowacki, ale na wszelki wypadek sprawdzam ;)
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
- technik219
- -#
Ja się przy niczym nie upieramrbit9n pisze:skoro tak się kategorycznie uparłeś przy tym 100% butanie

Kto to wykazał?rbit9n pisze:a jak się okazało, że nie masz racji,

A sądź sobie co chcesz, tylko pamiętaj, że kto sądzi, sam będzie sądzony. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.rbit9n pisze:co sądzić o Twoich innych wpisach?
Lux mea lex