Zapraszam na warsztaty fotografii szlachetnej, które odbędą się 2 grudnia (niedziela) w Poznaniu. Termin jest jeszcze uzgadniany z właścicielem studia.
Będą one dotyczyć techniki mokrego kolodionu i wykonywania ambrotypów.
Koszt: 450 złotych, w cenie są zawarte wszelkie materiały, a dla osób spoza Poznania komfortowy nocleg.
Jeśli znajdą się trzej chętni, to nie ma problemu - zwłaszcza, że czuję Wrocławianinem - niedawno wyprowadziłem się z Wrocławia :)
Z Wrocławia mam dwie zainteresowane osoby, które wolałaby warsztaty na miejscu. Mogę się dowiedzieć czy z ich strony to ciągle aktualne.
Pio - dowiedz się, czy jeszcze te dwie osoby są nadal zainteresowane warsztatami we Wrocławiu. Jeżeli tak, to mnie także weź pod uwagę. Do Wrocka mam z Opola rzut beretem...
Modus Operandi:
Mogę potwierdzić, że mam dwóch chętnych z Wrocławia na 28ego października. Już ustalone jest miejsce i modelka. Czekamy więc na decyzję Twoją i ew kogoś jeszcze :)
Jest jeszcze wolne miejsce na warsztaty w Poznaniu - 14 października:)
Aj - Pio, 28 października jest u mnie mocno niepewnym terminem. Czekam na potwierdzenie przyjazdu gości w ten właśnie weekend, więc jest on mi mocno nie na rękę. Przepraszam za zamieszanie, ale jeżeli jest możliwość przestawienia na tydzień później, to z miejsca potwierdzam obecność.
28 października będę mógł potwierdzić dosłownie do ostatniej chwili - takich mam niestety pracodawców - lubią sobie polatać samolotami w najmniej mi pasującym momencie.
Tak, jesteśmy umówieni na 4 listopada. Pattom, gdybyś znalazł jeszcze 2,3 chętnych na inny termin, to z przyjemnością znów zawitam do Wrocławia :)
Ewentualnie zapraszam na kolejne warsztaty w Poznaniu - 25 listopada.