Fomapan 100 (120) w niektórych ofertach kosztuje 19pln + koszty przesyłki. drożej niż TMax drożej niż FP4+. chyba komuś słonko zbytnio dogrzało.
takie spostrzeżenie
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
takie spostrzeżenie
przeglądałem sobie dzisiaj jeden z polskich
portali aukcyjnych i oniemiałem.
Fomapan 100 (120) w niektórych ofertach kosztuje 19pln + koszty przesyłki. drożej niż TMax drożej niż FP4+. chyba komuś słonko zbytnio dogrzało.
- ModusOperandi
- -#

- Kontakt:
Dramat, ale co zrobić. Co jakiś czas pojawiają się okazje typu - zakup większej ilości rolek lecz przeterminowanych. W ten sposób kupiłem 30 rolek NP20 z 1990 roku. Wraz z przesyłką wyszło 8 złotych/rolka.
Minus jest taki, że na 9 już naświetlonych, jedna z nich gorzej się obeszła z czasem. Zawsze można kupować świeży materiał, ale drogi. Zapewne będzie jeszcze drożej. Pocieszający jest fakt, że ceny małego i średniego są i tak niższe niż wielkoformatowych materiałów...
Minus jest taki, że na 9 już naświetlonych, jedna z nich gorzej się obeszła z czasem. Zawsze można kupować świeży materiał, ale drogi. Zapewne będzie jeszcze drożej. Pocieszający jest fakt, że ceny małego i średniego są i tak niższe niż wielkoformatowych materiałów...
Zasadniczo to ona słuszna jest... ta koncepcja...
- ModusOperandi
- -#

- Kontakt:
-
junkers_ju-87
- -#

Re: takie spostrzeżenie
13,50 do 14 zł zł to jest sensowna i standardowa cena za ten materiałnord pisze:przeglądałem sobie dzisiaj jeden z polskichportali aukcyjnych i oniemiałem.
19 + koszt wysyłki to już są jaja
ju_87
Re: takie spostrzeżenie
Ja kupiłem na A ...itd za 13,95nord pisze:przeglądałem sobie dzisiaj jeden z polskichportali aukcyjnych i oniemiałem.
w lipcu
Zawsze robię błędy ortho . Sorry