czołem
potrzebowałbym przeczyścić epsona 4490 z zewnątrz i od wewnątrz. sam nie mam do tego odwagi. czy jest na forum ktoś bardziej w tej kwestii obyty? oczywiście nie za darmo.
czyszczenie skanera
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
co tu się bać? blokujesz głowice, odkręcasz w sumie chyba dziesięć śrub i tyle. tylko podczas skręcania musisz uważać, żeby gwintu nie ukręcić, bowiem śruby są wkręcane w plastik.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
xneon,
spokojnie czyściłem i 4490 i v750 nie ma trachu. Kup sobie w sklepie z łazienkami preperat do impregnacji kabin prysznicowych antystatyczny..( tak naprawde to jest eter z dodatkiem antystatycznym ) Jest rewelacyjny. Koszt max 35 zł. Uważaj czyszcząc eterem na plastik ( tylko szyba ) Efekty są super. Z tańszych zabaw to spirt albo płyn do szyb CASTIS tez praktykowalem .
Paul
spokojnie czyściłem i 4490 i v750 nie ma trachu. Kup sobie w sklepie z łazienkami preperat do impregnacji kabin prysznicowych antystatyczny..( tak naprawde to jest eter z dodatkiem antystatycznym ) Jest rewelacyjny. Koszt max 35 zł. Uważaj czyszcząc eterem na plastik ( tylko szyba ) Efekty są super. Z tańszych zabaw to spirt albo płyn do szyb CASTIS tez praktykowalem .
Paul