Wymiana zdjęć _ 3.runda _ "Majowa"
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
- ypres.bass
- -#
- Kontakt:
a jeśli ktoś ma problem z wyrobieniem się w sensownym terminie, niech nie bierze udziału w zabawie.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
- ypres.bass
- -#
- Kontakt:
wysławszy poleconym priorytetem dziś, a co! stać mnie.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
a skąd Ty się tu wzięłaś? nie ma Cię przecież na liście, ha!fiolka pisze:A moje przyszło właśnie, dziękuję, piękne jest.
może tę kwietniową?podolsky pisze:i ja tez w południe uczynię to samo, tylko nie mogę się zdecydować która odbite wysłać .....
-----------------------------------------------------------------------------------
aha, aha! dziś już dziewiąty, proszę zagęszczać beton, bo skończy się jak zwykle. (patrz do edycji kwietniowej).
- figureliusz
- -#
- ypres.bass
- -#
- Kontakt:
Zdjęcionosz dzisiaj przyniósł powiększenie czarno-białe rozmiarów 18x24 cm. Jutro zamieszczę skan.
- Załączniki
Ostatnio zmieniony 09 maja 2012, 22:59 przez J.A., łącznie zmieniany 1 raz.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
Dopiero dzisiaj miałem chwilkę coby na pocztę wyskoczyć o oddać awizo, które dotarło do mnie w poniedziałek.
Bardzo ładnie ułożone mgliste powiększenie. Kurczę, ściana od zdjęć mi się kończy.... ale powieszę:).
P.S. Jako informatyczno-internetowy ignorant skanu nie zamieszczę - zresztą Autor już zaprezentował na swojej stronie:).
Bardzo ładnie ułożone mgliste powiększenie. Kurczę, ściana od zdjęć mi się kończy.... ale powieszę:).
P.S. Jako informatyczno-internetowy ignorant skanu nie zamieszczę - zresztą Autor już zaprezentował na swojej stronie:).