Witajcie.
Decyzja zapadła, będę zamieniał Kieva 60 na jakiegoś TLRa (prawdopodobnie C330/C220). Nie wiem tylko ile mógłbym chcieć za taki sprzęt by było uczciwie.
Pomożecie?
W komplecie:
-Kiev 60 z pryzmatem TTL. Korpus po kapitalnym remoncie, regulacji czasów migawki, przerw między klatkami, czyszczeniu i smarowaniu w Nagov Serwis (Bydgoszcz). Mam kwitek z tego serwisu z opisem napraw. Całość prezentuje się b.ładnie, zadbane. czyste, nie obtrzaskane. Nie fotografowałem na deszczu, w upale ani na mrozie. Zawsze noszone w torbie, obchodziłem się z tym jak z jajkiem. TTL w pryzmacie nie działa i leciutko odłazi pryzmatowi okleina, lekko obtłuczone z brzegu lustro (nie widać nawet tego w wizjerze, ktoś musiał robić nim zdjęcia bez gąbki amortyzującej).
-Stopka do lampy błyskowej, zaślepka na body (PSIX), pasek, instrukcja.
-Obiektyw MC Wołna 2.8/80. Stan...fantastyczny. Ew.parę maciupeńkich paproszków w środku.
-Obiektyw Jupiter-36b 3.5/250. Skórzana tuba (klejona z boku), w zestawie osłona p.słoneczna, dekielek, filtry. Stan: można powiedzieć że niemalże igła.
-Zapasowy pryzmat TTL w stanie sypkim.
-Pierścień macro PSIX.
Mam jeszcze do pchnięcia Krasnogorska-3 i taśmy, ale to już inna para kaloszy ;)
Pomoc w wycenie - K60 + szkła
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Pomoc w wycenie - K60 + szkła
A niech mnie TSS pokąsa!
imho więcej niż 300-600zł z tego nie wyciągniesz
sprawdź zakończone aukcje na allegro
za 350-400 da radę kupić pełen komplet ze sprawnym pryzmatem w stanie rewelacyjnym
sprawdź zakończone aukcje na allegro
za 350-400 da radę kupić pełen komplet ze sprawnym pryzmatem w stanie rewelacyjnym
[center]Kiev60TTL, ARAX88 + szukam 500mm i mirrora do Psix-a
DomenaFotografa.net | Sprzętowo 6x6[/center]
DomenaFotografa.net | Sprzętowo 6x6[/center]