Teraz na taki wypad jeszcze dzień za krótki - mało światła zastanego a to sztuczne tylko na stokach... Luty, marzec byłby ok. Można już iść na dłużej i nie martwić się, że zmrok utrudni focenie a co gorsza powrót w doliny na herbatkę z prądem.
KEEK pisze:Ladnie. Wszyscy snuja piekne plany, a ja znowu dzisiaj musze sie szwedac samotnie po miescie. Kicha z taka organizacja!
georgio pisze:...Wymienianie roznych czesci kraju nic nie da. Jak ktos sie wybiera w moje strony to zawsze moze wyslac mail, co z tego ze rzuce nazwy i dni - nikt nie bedzie nikogo sam szukal...
georgio miał racie tak to wygląda w praktyce. ale teoria była ładna...
Leszeg pisze:Wybieram się do Warszawy 12 grudnia. Czy ktoś będzie się wówczas szwędał?
Niestety w tygodniu pracuje i ciezko z czasem :(
Wczoraj niestety nie udalo mi sie wyjsc z domu. Odkladalem ta przyjemnosc z godziny na godzine, nikt mnie nie zmotywowal i w koncu rozbolala mnie glowa. Ostatecznie zaczalem buszowac po archiwum i wygrzebalem kilka staroci.
Sa na stronie pod migajacym linkiem "NEW" - na wypadek gdyby ktos chcial zobaczyc.
troniu pisze:Zartowalem z ta wa-wa, w swiecie jest ponad czterdziesci osad o nazwie polskiej stolicy;-)
Za tydzien rusza moja wystawa foto w chicago, godzinami siedze w ciemni i przenosze z negatywow, aby zdazyc na czas.
Jeszcze ta oprawa....
Jezeli ktos zechcialby zawitac, to zapraszam, namiary podam.
Troniu, jakie wieści z wystawy, czy są jakieś linki. Często bywam w Twoich stronach, ale w tej chwili jakoś nie ma potrzeby.
Nawiązując do tematu z czystej ciekawości postanowiłem przebić się przez statystyki Korex'u i zorganizować mapę użytkowników ;) Korex zalał całą Polskę ( i nie tylko - łącznie 75 państw ).
[center] [/center]