Jak w temacie - potrzebuję zakupić 2 rolki slajdów na 120, ale w Macie nie mają. Gdzie można to jeszcze nabyć - oczywiście chodzi mi o dobry punkt gdzie wiedzą jak się obchodzić z materiałem.
Kal
Gdzie filmy w 3mieście oprócz Mata?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Poszukaj n Allegro, jest człowiek z Gdyni (Karwiny) i ma niezły wybór (provia, velvia, ektachrom) . Powinni mieć w Foto-necie , kawałek dalej zadzwoń co cyfrowych, mają nowy dział ciemnia...
A swoją drogą Mat jest drogi i nie elastyczny.
A swoją drogą Mat jest drogi i nie elastyczny.
Ostatnio zmieniony 13 paź 2011, 10:38 przez papcio, łącznie zmieniany 3 razy.
WOW - foto tradycyjne na cyfrowe.pl !!! Bezapelacyjnie mamy do czynienia z renesansem fotografii tradycyjnej!
Co do Mata - nie wiem czy drogi, ale na pewno wygodny - mam parę kroków od biura i w miarę blisko od chaty, poza tym szacun dla gościa, że tyle lat w praktycznie niezmienionej formie funkcjonuje. Sklepy foto poznikały praktycznie, a te co zostały sprzedają syfrowe kompakty, małe DSLRy, statywy chińskie i karty pamięci :(
Kal
Co do Mata - nie wiem czy drogi, ale na pewno wygodny - mam parę kroków od biura i w miarę blisko od chaty, poza tym szacun dla gościa, że tyle lat w praktycznie niezmienionej formie funkcjonuje. Sklepy foto poznikały praktycznie, a te co zostały sprzedają syfrowe kompakty, małe DSLRy, statywy chińskie i karty pamięci :(
Kal