Ciekawa aukcja - zbiorowy zakup?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
http://www.macodirect.de/rollfilm-conta ... -1155.html
jeden kontener 0,8 €uro. mogłyby nasze sklepy wprowadzić coś takiego do oferty.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
A nie lepiej kupić z filmem PAN w środku za 10 zl?rbit9n pisze:http://www.macodirect.de/rollfilm-conta ... -1155.html
Między innymi dlatego kupuję te 5 sztuk.
Jak tam nasz wspólny zakup?
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
z acrosem w środku, to bym nawet kupił za 17zł.mrek pisze: A nie lepiej kupić z filmem PAN w środku za 10 zl?
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Więc producent podbija wartość filmu dodając atrakcyjne pudełko w cenie 0.86 ECoil pisze:... z Rolleiem nam nie po drodze.
Mam w szufladzie nienaświetlony polski film Fotonu format 120, data ważności lata 60'te w tropikalnej wersji czyli z aluminiowym pudelkiem na film. Pewnie to była wersja eksportowa.
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt:
- technik219
- -#
Jak wywołacie pierwszy film, to proszę się pochwalić co na nim wyszłoModusOperandi pisze:Rolki zakupione.
Muszą dotrzeć pocztą jednak. Dalej prywatnie będę się kontaktował.

Może problem nie dotyczy akurat tych filmów, więc pogratulować zakupu.
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2011, 17:43 przez technik219, łącznie zmieniany 1 raz.
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt:
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt:
Cieszę się :)
Jakby coś się jeszcze znalazło w sieci (jakieś większe ilości), to oczywiście będę dawał znać. Zawsze to fajna cena wychodzi. Docelowo byłbym wielce rad, jakby się pojawiła sposobność zamówienia w taki sposób Rollei Universal albo RPX
Dzisiaj będę moczył pierwszą rolkę PAN25 - na szybko ją wystrzelałem. Jestem Ciekaw tego materiału...
Jakby coś się jeszcze znalazło w sieci (jakieś większe ilości), to oczywiście będę dawał znać. Zawsze to fajna cena wychodzi. Docelowo byłbym wielce rad, jakby się pojawiła sposobność zamówienia w taki sposób Rollei Universal albo RPX
Dzisiaj będę moczył pierwszą rolkę PAN25 - na szybko ją wystrzelałem. Jestem Ciekaw tego materiału...
Zasadniczo to ona słuszna jest... ta koncepcja...
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt: