Jak w temacie, szukam labu w Toruniu do którego spokojnie można oddać kolorowy film, nie mam doświadczenia w tym bo wołam sam w domu czarno-białe, kolor sporadycznie będe tworzył wiec szkoda kasy na chemię
Dzieki :*
dobry lab do c-41 w Toruniu
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Re: dobry lab do c-41 w Toruniu
Może wzorem listy serwisów fotograficznych stworzymy bazę rzetelnych labów?alphamale pisze:Jak w temacie, szukam labu w Toruniu do którego spokojnie można oddać kolorowy film, nie mam doświadczenia w tym bo wołam sam w domu czarno-białe, kolor sporadycznie będe tworzył wiec szkoda kasy na chemię
Dzieki :*
Pytania o dobre laby wracają na forum jak bumerang.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2011, 20:01 przez skytruck, łącznie zmieniany 1 raz.
- matti_1989
- -#
- Kontakt:
No ile taniej? 2 zł od rolki? A czas spędzony na moczeniu jest za darmo? Jeżeli wszystko musi być taniej, to na pewno taniej będzie kupić dslra i wcale nie wywoływać filmów.Soundman pisze:Nie taniej wyjdzie samemu kupic chemie colorteca ??matti_1989 pisze:W toruniu już niema niestety dobrego labu. Ja wysyłam do pana z allegro 8zł za film - wywołuje w korexie w chemii tetenala wychodzi cudnie.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
No jak tak do tego podchodzisz to to forum w zasadzie niema wiekszego sensu bo tu ludzie wlasnie lubią moczyc i nie liczą sobie wtedy roboczogodzin...J.A. pisze:No ile taniej? 2 zł od rolki? A czas spędzony na moczeniu jest za darmo? Jeżeli wszystko musi być taniej, to na pewno taniej będzie kupić dslra i wcale nie wywoływać filmów.Soundman pisze:Nie taniej wyjdzie samemu kupic chemie colorteca ??matti_1989 pisze:W toruniu już niema niestety dobrego labu. Ja wysyłam do pana z allegro 8zł za film - wywołuje w korexie w chemii tetenala wychodzi cudnie.
Skoro lubią moczyć, to nie pytają komu oddać do wymoczenia. A skoro jednak pytają, to znaczy, że oprócz moczenia są inne wartości dodane, i nie koniecznie musi to być taniej.Soundman pisze:No jak tak do tego podchodzisz to to forum w zasadzie niema wiekszego sensu bo tu ludzie wlasnie lubią moczyc i nie liczą sobie wtedy roboczogodzin...J.A. pisze:No ile taniej? 2 zł od rolki? A czas spędzony na moczeniu jest za darmo? Jeżeli wszystko musi być taniej, to na pewno taniej będzie kupić dslra i wcale nie wywoływać filmów.Soundman pisze: Nie taniej wyjdzie samemu kupic chemie colorteca ??
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
- matti_1989
- -#
- Kontakt: