obiektyw do zenita
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
obiektyw do zenita
witam chciałem zapytać czy ten obiektyw http://allegro.pl/show_item.php?item=17 ... %82any.czy ten obiektyw będzie pasował do zenita 12xp???
kamil
powinien.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
-
- -#
Re: obiektyw do zenita
Nie ten nie pasuje , więc go nie kupuj.kam136 pisze:witam chciałem zapytać czy ten obiektyw http://allegro.pl/show_item.php?item=17 ... %82any.czy ten obiektyw będzie pasował do zenita 12xp???
Ja ma do sprzedania pasujący , za 1000 zł
przyślij mi szybko kasę to ci go wyślę .
ju_87
-
- -#
- Kontakt:
Re: obiektyw do zenita
Niby czemu nie pasuję skoro wyraźnie facet napisał,że m42 i używał z Nikonem z przejściówką.junkers_ju-87 pisze:Nie ten nie pasuje , więc go nie kupuj.kam136 pisze:witam chciałem zapytać czy ten obiektyw http://allegro.pl/show_item.php?item=17 ... %82any.czy ten obiektyw będzie pasował do zenita 12xp???
Ja ma do sprzedania pasujący , za 1000 zł
przyślij mi szybko kasę to ci go wyślę .
Chyba Ci się w cenie 0 pomyliły...
Wydaje mi się, że nic się junkers_ju-87 nie pomyliło...
Można by to nazwać ironią lub po prostu robieniem sobie jaj... z kogoś kto ewidentnie robi sobie jaja albo nie umie czytać (to raczej odpada bo pisze...) i wykorzystać możliwości tak zaawansowanych narzędzi jak wyszukiwarka internetowa
Można by to nazwać ironią lub po prostu robieniem sobie jaj... z kogoś kto ewidentnie robi sobie jaja albo nie umie czytać (to raczej odpada bo pisze...) i wykorzystać możliwości tak zaawansowanych narzędzi jak wyszukiwarka internetowa

Ostatnio zmieniony 04 sie 2011, 20:57 przez yogeeboo, łącznie zmieniany 2 razy.
REVUEFLEX SDI/Minolta 500si/Lubitel166
-
- -#
witam
też mam zenita 12xp ze standartowym obiektywem...ale nie dawno zakupiłem Albinara 80 - 200mm ale niestety zenit ma gwint a albinar...no właśnie z tego co znalazłem to mocowanie pod pentaxa... nie orientuje się ktoś czy jest jakaś przejściówka z tego obiektywu na zenita ???
w załączniku fotka mocowania albinara
nie pisz treści postu wielkimi literami!!!
też mam zenita 12xp ze standartowym obiektywem...ale nie dawno zakupiłem Albinara 80 - 200mm ale niestety zenit ma gwint a albinar...no właśnie z tego co znalazłem to mocowanie pod pentaxa... nie orientuje się ktoś czy jest jakaś przejściówka z tego obiektywu na zenita ???
w załączniku fotka mocowania albinara
nie pisz treści postu wielkimi literami!!!
Ostatnio zmieniony 08 sie 2011, 17:16 przez tomekasles, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- -#
tanią minoltę to jaką? zresztą nieważne, bo ten obiektyw może mieć równie dobrze bagnet OM.
ps. czy ten obiektyw ma przyciski po przeciwległych stronach? jeśli tak to na 99% będzie to obiektyw do olympusa.
ps. czy ten obiektyw ma przyciski po przeciwległych stronach? jeśli tak to na 99% będzie to obiektyw do olympusa.
Ostatnio zmieniony 09 sie 2011, 16:33 przez rbit9n, łącznie zmieniany 1 raz.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."