Przekazywanka buciorowa
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- figureliusz
- -#
Cześć!
Melduję powrót dzisiejszego wieczoru. Z powodu życiowego pecha - jak to zwykle ze mną bywa - na początku wyprawy spotkała mnie kiepska przygoda i zrobiłem tylko 2 klatki. Jutro jeszcze jeden dzień urlopu więc planuję dokończyć i będę się umawiał z Maćkiem maqszem, albo z np Markiem, który jak widzę wyraża chęć przejęcia buciora jeżeli np Maćkowi w najbliższym czasie nie będzie pasować.
Należy się jeszcze słówko pochwały organizatorowi: podpisany plecaczek, kajecik, woreczek na mamonę, no no, robi wrażenie!
Melduję powrót dzisiejszego wieczoru. Z powodu życiowego pecha - jak to zwykle ze mną bywa - na początku wyprawy spotkała mnie kiepska przygoda i zrobiłem tylko 2 klatki. Jutro jeszcze jeden dzień urlopu więc planuję dokończyć i będę się umawiał z Maćkiem maqszem, albo z np Markiem, który jak widzę wyraża chęć przejęcia buciora jeżeli np Maćkowi w najbliższym czasie nie będzie pasować.
Należy się jeszcze słówko pochwały organizatorowi: podpisany plecaczek, kajecik, woreczek na mamonę, no no, robi wrażenie!
Ja mogę poczekać do weekendu 25-26. Wtedy znów pójdę, w góry.Coil pisze:Cześć!
Melduję powrót dzisiejszego wieczoru. Z powodu życiowego pecha - jak to zwykle ze mną bywa - na początku wyprawy spotkała mnie kiepska przygoda i zrobiłem tylko 2 klatki. Jutro jeszcze jeden dzień urlopu więc planuję dokończyć i będę się umawiał z Maćkiem maqszem, albo z np Markiem, który jak widzę wyraża chęć przejęcia buciora jeżeli np Maćkowi w najbliższym czasie nie będzie pasować....
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
- figureliusz
- -#
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt:
Spokojnie. Czekam.maqsz pisze:But jest u mnie, wiec czuje sie w obowiazku dac znak zycia. Niestety, co to za zycie... :/
Pogoda krzyzuje wszystkie moje plany, ktorych nie zdolala pokrzyzowac praca.
Potrzebuje jeszcze chwili.
Jeśli nie zdążę zrobić zdjęć tu na miejscu to po 16.07 zabieram go na wakacje. Jeśli ktoś jest chętny to będzie do odebrania w okolicy Drawna, oraz być może na wybrzeżu od Darłowa do Międzyzdrojów.
- matti_1989
- -#
- Kontakt:
W sobotę u mnie początek akcji "w Polskę jedziemy". Dasz radę przekazać mi buta?maqsz pisze:But jest u mnie, wiec czuje sie w obowiazku dac znak zycia. Niestety, co to za zycie... :/
Pogoda krzyzuje wszystkie moje plany, ktorych nie zdolala pokrzyzowac praca.
Potrzebuje jeszcze chwili.
Po mnie weesee gdzieś na wybrzeżu.
o mamo! aleście przyspieszyli z akcją. fiu, fiu!
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr