Egzaminy wstepne... Studia... Fotografia

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

sad17
-#

Post autor: sad17 »

A wie kotś może co trzeba spełnić i przygotować by dostać się na WSF w Warszawie ??
(Warszawska Szkoła Filmowa) na wydział Fotografii, a o maturze to wiem :P
I czy 600zł miesięcznie (zaoczne, 2 lata) to dobra cena ?
Awatar użytkownika
ku6i
VIP

Post autor: ku6i »

filipp647
-#

Post autor: filipp647 »

Witam. Przepraszam, że zawracam głowę i odświeżam temat, ale chcę uzyskać kilka informacji.
W tym roku zdaję maturę i chciałbym się dowiedzieć, czy na wymienione w tym wątku uczelnie są wymagane jakieś konkretne przedmioty zdawane na maturze. Jedyną informacje o przedmiotach wymaganych do danego kierunku, zaocznie jak i dziennie, znalazłem jedynie na stronie www Uniwersytetu Warszawskiego na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych. Ani na stronie Filmówki Łódzkiej, ani warszawskiej nie ma takich informacji. Wywnioskowałem z tego że obowiązuje jedynie egzamin praktyczny. Proszę o udzielenie informacji, mam jeszcze trochę czasu na zmianę decyzji co do matury, a jeżeli się okaże że nie zdołam zdać wymienionych przedmiotów które obowiązują, to będę próbował na innym kierunku.

Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
Emilia
-#

Re: Egzaminy wstepne... Studia... Fotografia

Post autor: Emilia »

Mysle o studiach dotyczacych fotografii... moze reklamy ? pomoże ktoś z wybraniem studiów w tym o to kierunku? jestem po szkole zawodowej i jestem czeladnikiem ""Fotograf" nie wiem jakie kroki podjąć w tym kierunku...
Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, 22:43 przez Emilia, łącznie zmieniany 1 raz.
marian600
-#

Post autor: marian600 »

Emilia pisze:Mysle o studiach dotyczacych fotografii... moze reklamy ? pomoże ktoś z wybraniem studiów w tym o to kierunku? jestem po szkole zawodowej i jestem czeladnikiem ""Fotograf" nie wiem jakie kroki podjąć w tym kierunku...
Na początek musisz zrobić sobie średnie wykształcenie a dopiero potem myśleć o studiach;) Chyba, że już je posiadasz ale nie wynika to z Twojego posta.
picture me
-#
Kontakt:

Post autor: picture me »

marian600 pisze:
Emilia pisze:Mysle o studiach dotyczacych fotografii... moze reklamy ? pomoże ktoś z wybraniem studiów w tym o to kierunku? jestem po szkole zawodowej i jestem czeladnikiem ""Fotograf" nie wiem jakie kroki podjąć w tym kierunku...
Na początek musisz zrobić sobie średnie wykształcenie a dopiero potem myśleć o studiach;) Chyba, że już je posiadasz ale nie wynika to z Twojego posta.
popieram przedmówcę, jednak radziłbym zrobić sobie inne studia, bo fotografia to dodatkowy atut, a z pracą róźnie bywa. :)
ODPOWIEDZ