uszkodzenie aparatu

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

Awatar użytkownika
Minolciarz1979
-#

Nic mnie tak nie wkur...a jak celowe niszczenie i cwaniactwo

Post autor: Minolciarz1979 »

takie coś powinno być tępione. Dlatego ten kraj stoi jak stoi, bo wielu tylko kombinuje zamiast wziąć się do roboty. A potem narzekanie, że wszystko w tym kraju drogie, że OC, AC drogie itd. Ale jak ma byc nie drogie, skoro są tysiące takich pytań "jak rozj...ć coś, aby dostać nowe".
Malfas
-#

Post autor: Malfas »

życzę Ci powodzenia w walce z ubezpieczycielem jak Ci ktos puknie auto, albo sam nie daj boże je rozbijesz albo je ukradną
Awatar użytkownika
Minolciarz1979
-#

Post autor: Minolciarz1979 »

Malfas pisze:życzę Ci powodzenia w walce z ubezpieczycielem jak Ci ktos puknie auto, albo sam nie daj boże je rozbijesz albo je ukradną
a to ja lepiej sam je rozbije, szanowni koledzy, zna ktoś sposób jak rozbic auto tak, aby dostać kaskę z AC i mieć szkodę całkowita? :-P
Malfas
-#

Post autor: Malfas »

niech i ci tą szkode całkowitą napiszą, ale ile bedziesz się ciagac by ta szkoda wyniosła tyle ile naprawdę powinna a nie tyle ile ubezpieczyciel by chciał

a tak z innej beczki, komu z was nie zdarza się przekraczać dopuszczalnej prędkości? przejeżdżać na żółtym świetle?
Awatar użytkownika
przemur
-#
Kontakt:

Post autor: przemur »

Malfas pisze:a tak z innej beczki, komu z was nie zdarza się przekraczać dopuszczalnej prędkości? przejeżdżać na żółtym świetle?
Mam deja vu, słyszałem już kilka razy jak ktoś usprawiedliwiał swoje czyny wlaśnie taką argumentacją. Idąc dalej - a dłubać w nosie? Albo plotkować o kimś? Przykłady można mnożyc, tylko... to trochę inny kaliber, bo wątek jest de-facto o wyłudzeniu.
Awatar użytkownika
Jerzy
-# jr admin
Kontakt:

Post autor: Jerzy »

Myślę, że czas zamknąć wątek...
I'm Winston Wolf. I solve problems.

http://foto.ujerzego.pl
Zablokowany