Przekazywanka buciorowa
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
tak.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Jeżeli dobrze zrozumiałem ideę całej zabawy to jedno zdjęcie ma być z przekazywaczem, a trzy z buciorem w roli głównej.zieloo pisze:Czyli łącznie cztery zdjęcia z czego:
- obowiązkowo jedno kolejnej osobie,
- jedno z buciorem w roli głównej,
- dwa pozostałe o dowolonej tematyce.
Zgadza się?
Być może się mylę. Niech się wypowie główny butmistrz.
od Grześka. http://www.aparaty.tradycyjne.net/profi ... HoSSeN_OnE kontaktuj się przez GG, czasem można go złapać.zieloo pisze:Ok, to od kogo i jak mogę zabrać paczkę?![]()
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
- figureliusz
- -#
To po jakiego grzybolca robiłem stronę i rozpisywałem zasady?
Każdy przekazywacz robi 4 zdjęcia:
Pierwsze, drugie i trzecie - dowolne, byle gdzieś się pojawił bucior, bucior w tle, bucior tulony przez modelkę na plaży, bucior skaczący na bungee, bucior jest chciwy wrażeń i liczy na Waszą szaloną wyobraźnię.
Czwarte zdjęcie robisz osobie, której przekazujesz but (/edit: z butem lub bez)
Skończony film (po 3 osobach) wysyłacie do mnie.
Każdy wrzuca piątaka do skarbonki na list polecone (są zaadresowane koperty w plecaczku) i kolejne filmy.
Można dać swój film, kupić i podebrać na to ze skarbonki, jest nawet kartka na notatki, gdyby ktoś chciał mnie potem gnębić o rozliczenie finansowe
Pędź, Buciorze, pędź jak północny wiatr!

Każdy przekazywacz robi 4 zdjęcia:
Pierwsze, drugie i trzecie - dowolne, byle gdzieś się pojawił bucior, bucior w tle, bucior tulony przez modelkę na plaży, bucior skaczący na bungee, bucior jest chciwy wrażeń i liczy na Waszą szaloną wyobraźnię.
Czwarte zdjęcie robisz osobie, której przekazujesz but (/edit: z butem lub bez)
Skończony film (po 3 osobach) wysyłacie do mnie.
Każdy wrzuca piątaka do skarbonki na list polecone (są zaadresowane koperty w plecaczku) i kolejne filmy.
Można dać swój film, kupić i podebrać na to ze skarbonki, jest nawet kartka na notatki, gdyby ktoś chciał mnie potem gnębić o rozliczenie finansowe

Pędź, Buciorze, pędź jak północny wiatr!
Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, 15:11 przez figureliusz, łącznie zmieniany 1 raz.
jednym słowem dupa. przez brak zdecydowania Kolegów Gdańszczan, nie będziemy w stanie z Grześkiem wypełnić założeń przekazywanki. tzn. ja nie zdążę jemu zrobić zdjęcia, a on nie zdąży zrobić trzech zdjęć w międzyczasie. czyli czekamy na bieszczadników, bo pod pieczone kartofle najlepszy bimber jest.
-
- -#
Ano niestety, nie uporamy się z tym w niecałą godzinę, choćbyśmy chcieli to nie ma jak >: A inny termin przekazania buciora w Gdańsku nie jest możliwy. Niechaj inszy ktoś przejmuje buta i wyciąga go z Rzeszy, tej polskiej, nie wrogiej (;
Inną możliwością jest Rollei Pan25, który jest również ukarany grzywną drobnoziarnisty powolny film prędkości.
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt:
chodzi o to, że jak pisałem, że kolega jedzie do Gdańska, to nie było żadnego odzewu, w związku z czym nie podejmowaliśmy żadnych kroków, a kiedy już napisałeś, że będziesz, to niestety było zbyt późno na jakiekolwiek działania, bo ja siedzę w domu z dzieckiem i nie mogę wyjść ot tak, a kolega pracuje w takich godzinach, że ciężko nam było się zgrać, zwłaszcza że napisałeś w dzień przed wyjazdem. poza tym, kolega w Gdańsku mógł przekazać buciora tylko dziś (tj. w piątek) na dworcu w Gdańsku. w związku z czym nie miałby czasu na zrobienie 3 zdjęć, nawet gdyby udało mnie się przekazać mu buciora wczoraj, a nie udałoby mnie się, bo prosto z pracy jechał na dworzec, akurat w godzinach, kiedy moje dziecko konsumuje obiad. dlatego pisałem niemalże tydzień wcześniej, żeby Gdańszczanie się decydowali, nikt się nie zdecydował w rozsądnym terminie i dlatego but czeka na okazję dalej.
jakby co, jadę 28 do Lublina, ale w Lublinie bucior już był.
jakby co, jadę 28 do Lublina, ale w Lublinie bucior już był.
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt:
Zróbmy tak - jeżeli buta teraz w weekend nie zabierze kolega zieloo, to ja go zabieram 26.05 gdzieś z Trójmiasta.
Do 29.05 jestem w Kościerzynie a później wracam do Opola.
W dniach 7-8 jadę nad Solinę i wtedy mogę buta przekazać dalej.
Chyba, że ktoś np z Wrocławia w tym czasie się zgłosi, to mogę go przekazać w tamte okolice.
Do 29.05 jestem w Kościerzynie a później wracam do Opola.
W dniach 7-8 jadę nad Solinę i wtedy mogę buta przekazać dalej.
Chyba, że ktoś np z Wrocławia w tym czasie się zgłosi, to mogę go przekazać w tamte okolice.
Zasadniczo to ona słuszna jest... ta koncepcja...