figureliusz pisze:
Wystarczy skorzystać z opcji "szukaj".
Hehe... wierz mi albo nie, szukałem na ebayach. ;) Nie wiem, może źle nazwę wpisywałem. ;)
W każdym razie, wychodzi może tanio, ale jest to dość kłopotliwe.
Teraz widzę też aukcję 10 sztuk po 36 klatek zapakowanych już w kasety, ale wychodzi za to jakieś 110 zł, czyli drożyzna.
W każdym razie, chętnie bym się dołożył do zakupów w wersji taniej.
Co to za firma Bratex ?
Niektóre ceny są megaatrakcyjne, drobny haczyk w regulaminie, a opinie w Ceneo jakby świeżo stworzone na zlecenie.
Ktoś z was robił tam zakupy?
Od jakiegoś czasu krążę wokół zakupu filmu kinowego Kodak Double-X 5222.
Tutaj trochę informacji http://www.project-double-x.org/index.html
Czy ktoś miał kontakt z tym negatywem?
Powyżej dwóch sztuk towaru mogą obciąć zamówienie ...
Niby to co napisane, głosi wszem wobec, ze towar mają na stanie, ale metoda pracy sugeruje że ...
Czyli że możesz zamówić dziesięć filmów i dostać jeden? Troszkę to podejrzane...
Ja jedną sztukę zamawiałem - problemów nie miałem, na następny dzień miałem paczuszkę w domu (dlaczego wszyscy narzekają na Pocztę Polską?), wszystko elegancko i miło
ArturN pisze:Czyli że możesz zamówić dziesięć filmów i dostać jeden? Troszkę to podejrzane...
Czyli zamawiasz np trixa w super cenie, od razu parę rolek (żeby koszt przesyłki rozłożyć), przy okazji domawiasz np. deltę, fomę, HP5, w cenach nazwijmy je normalnych, niespecjalnie atrakcyjnych. Otwierasz paczkę zamiast trixów masz zwrot pieniędzy a otrzymujesz tylko deltę fomę i HP5. Taka polityka.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2011, 02:58 przez krzychu128, łącznie zmieniany 2 razy.
jacekCz pisze:Co to za firma Bratex ?
Niektóre ceny są megaatrakcyjne, drobny haczyk w regulaminie, a opinie w Ceneo jakby świeżo stworzone na zlecenie.
Ktoś z was robił tam zakupy?