haj!
drodzy Koleżanki i Koledzy! jak w temacie. poszukuję możliwości skorzystania z ciemni wyposażonej w powiększalnik, który będzie w stanie ogarnąć klatkę 6x9. ja nie dość, że nie mam takiego powiększalnika, to w dodatku kanciapo-ciemnię mam w totalnym aerozolu.
najlepiej gdyby ciemnia znajdowała się na terenie powiatu Rzeszowskiego, lub nie dalej jak 30 - 35km od m. Rzeszów. jakby co, papier i chemię mam swoje. aha, ponieważ robiłbym ewentualnie na barycie, chętnie przedyskutuję też kwestię wysuszenia tegoż tamże i odbioru suchego powiększenia w późniejszym terminie.
dziękuję za uwagę i pozdrawiam
PRB
ciemnia z powiększalnikiem 6x9 na terenie pow. Rzeszowskiego
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
ciemnia z powiększalnikiem 6x9 na terenie pow. Rzeszowskiego
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
dzięki za ofertę, ale Krosno daleko. to znaczy nie tak daleko, ale je nie jestem aż tak bardzo mobilny.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
dzięki serdeczne, czekam z niecierpliwością. gdybyś potrzebował tragarza daj znać, chętnie pomogę.