ciemnia z powiększalnikiem 6x9 na terenie pow. Rzeszowskiego

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

Awatar użytkownika
rbit9n
-# jr admin
Kontakt:

ciemnia z powiększalnikiem 6x9 na terenie pow. Rzeszowskiego

Post autor: rbit9n »

haj!

drodzy Koleżanki i Koledzy! jak w temacie. poszukuję możliwości skorzystania z ciemni wyposażonej w powiększalnik, który będzie w stanie ogarnąć klatkę 6x9. ja nie dość, że nie mam takiego powiększalnika, to w dodatku kanciapo-ciemnię mam w totalnym aerozolu.

najlepiej gdyby ciemnia znajdowała się na terenie powiatu Rzeszowskiego, lub nie dalej jak 30 - 35km od m. Rzeszów. jakby co, papier i chemię mam swoje. aha, ponieważ robiłbym ewentualnie na barycie, chętnie przedyskutuję też kwestię wysuszenia tegoż tamże i odbioru suchego powiększenia w późniejszym terminie.

dziękuję za uwagę i pozdrawiam
PRB
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore

zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Awatar użytkownika
schabu
-#
Kontakt:

Post autor: schabu »

u mnie w Krośnie możesz skorzystać, chociaż to 55km. ale na dniach czeka mnie przeprowadzka do Rzeszy, to może i ciemnie przywiozę.
blog!
----------
Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?
Awatar użytkownika
rbit9n
-# jr admin
Kontakt:

dzięki za ofertę, ale Krosno daleko. to znaczy nie tak daleko, ale je nie jestem aż tak bardzo mobilny.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."

Awatar użytkownika
schabu
-#
Kontakt:

Post autor: schabu »

za jakieś dwa tygodnie jak mi się sytuacja relokacyjna ustabilizuje, to się odezwę do Ciebie i dam Ci znać czy ciemnia razem ze mną jedzie.
blog!
----------
Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?
Awatar użytkownika
rbit9n
-# jr admin
Kontakt:

dzięki serdeczne, czekam z niecierpliwością. gdybyś potrzebował tragarza daj znać, chętnie pomogę.

ODPOWIEDZ