Korexowa przekazywanka aparatowa nr. I
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Cieszymy się Piotrze, że nie okazałeś się złodziejem ;) Ale przyznasz, że to chyba normalne, że kiedy ktoś się przez rok nie odzywa i nie odpowiada na mailowe, telefoniczne i gadu próby kontaktu to można sobie o kimś pomyśleć, że się ulotnił :> Myślę, że nie ma co tutaj nikogo winić, że mógł tak pomyśleć, po prostu życie co po niektórych do tego przyzwyczaiło (miałem już takie sytuacje na innym polu). Bardzo elegancko zachowałeś się wysyłając mi prezenty w postaci książki o fotografii i filmów :) Dobrze, że wróciłeś, życzymy powrotu do zdrowia!
Ostatnio zmieniony 28 mar 2011, 11:30 przez Rob, łącznie zmieniany 2 razy.
rbit9n --> Jako człowiek odwiedzający apteki ostatnio co mogę kupić do ściemniania bez recepty? KMnO3 do weryfikacji utrwalacza, już wiem, że mogę. Buteleczki też wiem. Co jeszcze? Czy metol i fenidon jest w jakiejś mieszaninie zdrowotnej?
Rob --> odzyskuję siły. I w ramach rekonwalescencji zeskanowałem trochę książek. Może w ramach społecznej ciemniowej biblioteki się przyda?
Rob --> odzyskuję siły. I w ramach rekonwalescencji zeskanowałem trochę książek. Może w ramach społecznej ciemniowej biblioteki się przyda?
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2011, 00:44 przez piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrze, jak napisał piday nic więcej ponadto nie kupisz, chyba że ktoś Ci sprzeda bromek potasu na ładne oczy.ale w sumie większość wywojek ma już w składzie jakiś przeciwzadymiacz.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
http://www.mksklep.pl/witamina-kwas-ask ... p-423.htmlchloe pisze:a podepnę się :) na zachodzie kupują witaminę c w proszku i robią caffenol c. czy u nas w ogóle można taką tez kupić? chodzi mi o taką bez barwników, jakiś kolorowych polewek, smaków czyli jak najczystszą. i żeby nie kosztowała milionów!
już znalazłam na alledrogo. wystarczyło wpisać kwas askorbinowy. ze tez na to wcześniej nie wpadłam...
najarałam się oglądając sample na flickr

najarałam się oglądając sample na flickr