Logowanie
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Logowanie
Witam,
Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale chyba tak bo nie widzę by ktoś się inny na to skarżył, ale kiedy próbuje zalogować się dostaje informacje że podałem blednę dane (nazwa użytkownika bądź hasło) następnie wraca na poprzednia stronę i wystarczy że wcisnę ok (dane już są wpisane) loguje poprawnie, czyli jednak blednę wcale one nie były. Może ktoś sie przyjrzeć temu bliżej?
Dzięki wielkie
Ps. Używam XP SP2 (niestety na SP3 nie zmienię bo to komputer w pracy) i przeglądarka Firefox 3.6.3. Sprawdzę jeszcze w domu na win7.
Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale chyba tak bo nie widzę by ktoś się inny na to skarżył, ale kiedy próbuje zalogować się dostaje informacje że podałem blednę dane (nazwa użytkownika bądź hasło) następnie wraca na poprzednia stronę i wystarczy że wcisnę ok (dane już są wpisane) loguje poprawnie, czyli jednak blednę wcale one nie były. Może ktoś sie przyjrzeć temu bliżej?
Dzięki wielkie
Ps. Używam XP SP2 (niestety na SP3 nie zmienię bo to komputer w pracy) i przeglądarka Firefox 3.6.3. Sprawdzę jeszcze w domu na win7.
"...nie ma ludzi normalnych, są tylko nieprzebadani..."
Cześć,
Może masz inne hasło zapamiętane na stronie głównej, a inne na stronie ponownego logowania?
Spróbuj sprawdzić w Narzędzia -> Opcje -> Bezpieczeństwo -> Zapamiętane hasła.
Może masz inne hasło zapamiętane na stronie głównej, a inne na stronie ponownego logowania?
Spróbuj sprawdzić w Narzędzia -> Opcje -> Bezpieczeństwo -> Zapamiętane hasła.
Pozdrawiam,
Michał
blog.michalbudzynski.com - blog fotograficzny
www.michalbudzynski.com - strona internetowa
Michał
blog.michalbudzynski.com - blog fotograficzny
www.michalbudzynski.com - strona internetowa
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
a mnie dziś przywitał "błąd 404". 

"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Trwają prace - modernizacyjno-konserwacyjne ;) za utrudnienia przepraszam
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Drobne problemy techniczne ale mam nadzieje ze nie bardzo uciazliwe ...
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
u mnie działa poprawnie na wszystkich przeglądarkach, tj. na FF i chrome/chromium.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
A czy przed wyjściem używasz opcji "Wyloguj"? Jeżeli tak, to wtedy dane nie są zapamiętywane. Ja nie wylogowuję i zawsze, gdy ponownie wchodzę, jestem zalogowany.GeparD pisze:czy opcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" działa wam poprawnie? Za każdym razem zaznaczam ja a i tak muszę się logować przy każdym wejściu.