Czy w cenie ponizej 500 zl mozna dostac jakikolwiek powiekszalnik obslugujacy formaty kliszy od 9x12 do 13x18? Byl chyba jakis czeski, nazwa na "m"...?
no wlasnie...wlasnie o to chodzi
niestety wiem ile trwa porzadne spakowanie powiekszalnika o takich gabarytach. i rowniez wiem jak sie konczy niewystarczajaco dobre spakowanie...
dobra flaszka może nieźle zmotywować człowieka;) poza tym przygotuj Ty wszystkie kartony i wypełniacze i wyślij go gościowi kurierem - paczki do 30kg kosztują 15plnów. https://www.wysylajtaniej.
wtedy zapłacisz za wszystko jakieś 50plnów plus flaszka:) zyskujesz kupę czasu, który spędzisz bezpiecznie w domu a nie wlokąc się drogami pełnymi tirów i kasę na paliwo oszczędzasz. ja tak planuję z UK ściągnąć na wakacjach powiększalnik, z procesorem się udało. oczywiście jeżeli masz blisko to bym osobiście wolał pojechać i przy okazji pogadać z poprzednim właścicielem o fotografii :)
blog!
----------
Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?
no wlasnie...wlasnie o to chodzi
niestety wiem ile trwa porzadne spakowanie powiekszalnika o takich gabarytach. i rowniez wiem jak sie konczy niewystarczajaco dobre spakowanie...