ok to ja powiem co ja mam
miseczkę a w niej redukcję
jutro zrobię zdjecia bo dzis juz mi sie nie chce
Magnifax 4 - jak się do niego zabrać ?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
w głowicy kondensorowej masz z przodu szufladkę na filtr, a z boku z lewej strony siedzi kondensor
no to teraz juz wiesz gdzie sie je wkłada
to naprawde takie trudne? nie rpzeczytałem zadnej ksiazki, nikt mi nigdy niczego nie tłumaczyl, a od roku moj powiekszalnik jak go zakupiłem stoi nieuzywany bo nie mam gdzie sie z nim podziac, ale nie mam tylu wątpliwosci co Ty nie rozumiem tego doprawdy
no to teraz juz wiesz gdzie sie je wkłada
to naprawde takie trudne? nie rpzeczytałem zadnej ksiazki, nikt mi nigdy niczego nie tłumaczyl, a od roku moj powiekszalnik jak go zakupiłem stoi nieuzywany bo nie mam gdzie sie z nim podziac, ale nie mam tylu wątpliwosci co Ty nie rozumiem tego doprawdy
-
- -#
no to przepraszam, czasem człowiek zapomina ze sa ludzie mniej uzdolnieni ( bez urazy ) po prostu przywyklem do majsterkowania i posiadania zmysłu technicznego, który sobie bardzo cenię ( ale widac to dzieki ojcu )
co do trzesienia się to hmmm ten typ juz tak ma zdaje mi się, ale rpzeciez filtr wkłądasz przy wyłaczonym swietle powiekszalnika, jak poczekasz chwile rpzestanie się trząść
co do trzesienia się to hmmm ten typ juz tak ma zdaje mi się, ale rpzeciez filtr wkłądasz przy wyłaczonym swietle powiekszalnika, jak poczekasz chwile rpzestanie się trząść