Integruj się z Korex'em ;)
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Co do kubka - jest 1 minus - od jakiegos czasu mam doczynienia z termosublimacja i ciezko jest osiagnac fajny zamierzony efekt.... Prędzej może faktycznie koszulki albo np ramki pod tablice rejestracyjne? Zrobiłem sobie 2 lata temu i Korex jezdzi wszedzie ze mną :D
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Co do dekielkow na obiektywy - jest jeden minus - rozmiar - aby wyszlo niedrogo trzeba by zamowic isporo sztuk a przy roznych rozmiarach to niewykonalne... :(
Jeśli chodzi o kubki....to technologicznie najlepiej....jest zamówić kalke ceramiczną...i wypalić w piecu ceramicznym na 800 stopni C....W skrócie, Kalka ceramiczna 10 arkuszy A4 jednokolorowa kosztuje ok 100-140zł(można zamówić kalki z logiem korexu) + do tego trzeba kupić kubki...Trochę pracy z naklejaniem...Koszt wypału(i otrzymujemy kubek z nadrukiem który nie zejdzie nam nawet w zmywarce)
Jakby co mam możliwości zrobienia takiej operacji...
A co do dekielków do można by zrobić najpierw sąde kto chce jaki i kupić określone sztuki.
Jakby co mam możliwości zrobienia takiej operacji...
A co do dekielków do można by zrobić najpierw sąde kto chce jaki i kupić określone sztuki.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2010, 18:54 przez Fikumiku, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- -#
Re: Integruj się z Korex'em ;)
Ja się piszę na kubek , zbieram kubki , i je używam , piję tony herbaty. i foto kubek to była by fajna rzecz
ju_87
Kubek to dobry pomysł (najlepiej jakiś większy - popieram weeseego).
Na nikoniarzach padł kiedyś fajny pomysł żeby zrobić metalowe plakietki (przy czym nie mam na myśli taki zwykłych okrągłych przypinek za 5 zł tylko takie "wycinane w metalu" - coś a'la odznaki z czasów PTTKu). Taki sam napis "korex", nawet jeśli nie byłby zbyt duży, przypięty do kurtki/torby pozwala szybko rozpoznać "swojego".
I tak jak już ktoś wspominał: najpierw kasa, później zamówienie na sprzęt, bo inaczej Michale wyjdziesz na tym interesie jak Zabłocki na mydle.
Na nikoniarzach padł kiedyś fajny pomysł żeby zrobić metalowe plakietki (przy czym nie mam na myśli taki zwykłych okrągłych przypinek za 5 zł tylko takie "wycinane w metalu" - coś a'la odznaki z czasów PTTKu). Taki sam napis "korex", nawet jeśli nie byłby zbyt duży, przypięty do kurtki/torby pozwala szybko rozpoznać "swojego".
I tak jak już ktoś wspominał: najpierw kasa, później zamówienie na sprzęt, bo inaczej Michale wyjdziesz na tym interesie jak Zabłocki na mydle.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, 08:48 przez ku6i, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
ok dziekuje wszystkim ;)
Orientuje sie w twerenie co byloby fajne i stosunkowo niedrogie... Jak tylko na cos konkretnego sie zdecyduje - przesle wszystkim informacje ;)
Orientuje sie w twerenie co byloby fajne i stosunkowo niedrogie... Jak tylko na cos konkretnego sie zdecyduje - przesle wszystkim informacje ;)
koszulkę już mam (patrz post Grzegorza). ja bym preferował kubek lub brelok lub pojemnik na film lub...
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Niestety matryca jest droga - 300/400 żł ale pomysl zacny ;)ku6i pisze: zrobić metalowe plakietki (przy czym nie mam na myśli taki zwykłych okrągłych przypinek za 5 zł tylko takie "wycinane w metalu" - coś a'la odznaki z czasów PTTKu). Taki sam napis "korex", nawet jeśli nie byłby zbyt duży, przypięty do kurtki/torby pozwala szybko rozpoznać "swojego".
Wiec zostaje nam chyba wyjatkowy kubek.. i cos jeszcze ;) ale o tym niebawem...
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Niestety matryca jest droga - 300/400 żł ale pomysl zacny ;)ku6i pisze: zrobić metalowe plakietki (przy czym nie mam na myśli taki zwykłych okrągłych przypinek za 5 zł tylko takie "wycinane w metalu" - coś a'la odznaki z czasów PTTKu). Taki sam napis "korex", nawet jeśli nie byłby zbyt duży, przypięty do kurtki/torby pozwala szybko rozpoznać "swojego".
Wiec zostaje nam chyba wyjatkowy kubek.. i cos jeszcze ;) ale o tym niebawem...